Las Naves i l’AEV llancen el I Student Game Contest

5 de maig de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • cartelLa delegació de València de l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) amb la col·laboració de Las Naves, organitzen aquesta primera edició del concurs, l’objectiu del qual és impulsar l’activitat de jóvens i estudiants en l’àrea del desenvolupament de videojocs dins de la Comunitat Valenciana.
  • El termini per a presentar els videojocs que estiguen desenvolupant els participants finalitza el 30 de juny. L’acte de lliurament de premis està previst per al 6 de juliol al saló d’actes o la biblioteca de Las Naves.

La primera edició del Student Game Contest va adreçada a tots i totes les estudiants que estiguen realitzant un videojoc durant el present curs lectiu 2016-17, amb independència que estiguen cursant un Màster Universitari, un Grau Universitari de qualsevol índole, Cicles Formatius de Formació Professional, o estudis obligatoris.

El concurs lliurarà diversos premis: al Millor videojoc, amb una dotació econòmica de 800 euros, dos projectes finalistes en segona i tercera posició que obtindran 400 i 200 euros respectivament; i paral·lelament altres premis secundaris, que dependrà del nombre de projectes participants i que rebran un guardó commemoratiu del concurs i una menció. Els projectes guanyadors seran exposats en un esdeveniment obert al públic.

El termini per a presentar els videojocs finalitza el 30 de juny. Encara que el projecte no té perquè estar acabat en la data d’inscripció, sí ha de finalitzar-se durant el curs lectiu. La temàtica dels projectes presentats serà lliure però no podrà tenir continguts difamatoris, sexistes, racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, il·legals o que atempten contra els drets.

Els membres del jurat que valoraran els videojocs seran periodistes i desenvolupadors del sector, personal d’AEV, Las Naves i l’Ajuntament de València. L’acte de lliurament de premis està previst per al 6 de juliol al saló d’actes o la biblioteca de Las Naves.

«Des de Las Naves apostem per la col·laboració amb l’AEV en aquest concurs, perquè considerem necessari seguir fomentant un sector a la nostra ciutat que està creixent de manera puntera, i on els joves poden desenvolupar el seu talent i creativitat, afavorint així la creació d’ocupació en innovació tecnològica i cultural», assenyala el director de Las Naves, Rafael Monterde.

La convocatòria d’aquest concurs és una més de les accions que Las Naves està duent a terme dins de la seua línia de treball i de recolzament a la creació digital valenciana. Altres actuacions que Las Naves també està preparant en aquest sector és el proper Student Game Jam, un encontre de tres dies de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs, que se celebrarà del 12 al 14 de maig; la presentació el dia 18 de maig d’un taller que uneix salut amb creació digital, en el marc del projecte europeu 3D Tune-In; el recolzament a la mostra de videojocs Retrópolis, en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, que tindrà lloc el 20 de maig; i el Curs de Creació de Videojocs que se celebrarà el pròxim mes de juliol.

Més informació ací

COMPARTEIX:
TW - FB