Las Naves i l’ADCV organitzen una jornada per a editar temes d’innovació en Wikipedia

6 de juliol de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Serà presencial, encara que amb aforament limitat per les normes sanitàries.
  • El wikimarató comptarà també amb la presència i suport de Francesc Guillem i Francesc Fort, dos editors amb una important trajectòria.
  • També hi haurà un taller per a aprendre a editar en l’enciclopèdia online.

El centre d’innovació Las Naves i l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), juntament amb l’associació Wikipedistas valencianos, celebraran un wikimarató divendres que ve 10 de juliol, a les 16.30 hores, de manera presencial. Es tracta d’una sessió per a editar i publicar articles sobre innovació no tecnològica en l’enciclopèdia online Wikipedia, i en la qual hi haurà també un taller formatiu per a aquelles persones que no posseïsquen els coneixements per a fer-ho.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha assenyalat que amb aquest projecte “volem que puga ser consultada la major quantitat possible de coneixement sobre el món de la innovació no tecnològica. Un coneixement que, pels estrictes criteris de qualitat que marca l’enciclopèdia online de referència, serà totalment rigorosa”.

A més, amb aquesta jornada tant Las Naves, com l’ADCV i Wikipedistas valencianos pretenen posar a l’abast de la societat referents que faciliten la transmissió de coneixements i conceptes relacionats amb la innovació. Aquests estaran especialment centrats en els sectors estratègics que es treballen des de Las Naves per a aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

La jornada s’iniciarà amb la identificació de les temàtiques que siguen susceptibles de ser incloses en la Wikipedia, com innovació social, disseny social, governança, pobresa energètica, etc. També hi haurà un taller a càrrec dels editors Francesc Fort i Francesc Guillem per a explicar com editar en l’enciclopèdia online a aquelles persones que no el sàpien. Després d’això tindrà lloc la wikimarató en una trobada entre públic general i wikipedistes per a enriquir la Wikipedia amb innovació no tecnològica.

COMPARTEIX:
TW - FB