Fotografía de Sergio Jiménez participante en Replay

Las Naves i Florida Universitària presenten REPLAY, l’esdeveniment que connecta arts digitals i captació de talent

18 de maig de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ Arriba la primera edició de REPLAY, l’esdeveniment d’animació, videojocs i experiències interactives per al sector creatiu i acadèmic de la Comunitat Valenciana.

/ La iniciativa compta també amb la col·laboració de La Mutant, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Formació Professional de la Generalitat Valenciana i Comenius Centre Educatiu.

L’animació, les tecnologies creatives, els efectes visuals o VFX, la integració de gràfics i l’art digital, en general, molt actiu a la Comunitat Valenciana, serà protagonista d’esta primera edició de REPLAY, que tindrà lloc el dimecres 24 i el dijous 25 de maig a Las Naves i La Mutant.

La Mutant acollirà les masterclass de Sergio Jiménez (productor executiu de Pinkman TV), Alain Laza (VFX/CGI Comp Lead), Ana Molés i Pepe Encabo (Gameloft) i Pascual Hernández (Ingame Studios).

En paral·lel, a Las Naves hi haurà: mostra de treballs d’alumnes davant d’empreses del sector; recruitment amb empreses que faran entrevistes professionals durant els matins del dimecres 24 i el dijous 25; i sessions face to face amb els ponents estrella.

A més, els assistents podran apuntar-se a un dels tres tallers específics impartits pels professionals Alain Laza (“Del plate a la compo final VFX”), Pascual Hernández (“Principis del modelat hard surface”) i Adolfo Reverón (Generació procedural d’art per a videojocs amb Houdini”).

REPLAY naix com a espai on potenciar i donar visibilitat al talent valencià i la indústria del sector de l’art digital i l’animació. Amb voluntat de crear nous ponts de col·laboració entre el sector privat i l’acadèmia. Un lloc per a conéixer de primera mà les últimes tendències i els projectes actuals creats pels futurs professionals.

Un punt de trobada, també, per a empreses del sector, i per a docents i alumnat de les àrees. Empreses com Signne, Brave Zebra, Racoon, Foxtrot Command, UnReality, Hampa Studio o Wise Blue Studios han confirmat la seua presència a REPLAY. Des de la secció “Recruitment” s’impulsa així la captació de talent per part de les empreses directament amb perfils dels centres educatius assistents a l’esdeveniment.

REPLAY: dimecres 24 de maig de 9h a 17:30h i dijous 25 de maig de 9h a 14h a Las Naves i La Mutant.

(Foto: Sergio Jiménez per Will Bazlinton)

 

Las Naves amb les Indústries Creatives i Culturals

El compromís d’impulsar la creativitat i la innovació, i de promoure l’atracció de talent, forma part dels objectius marcats dins de Missions València 2030 per una ciutat creativa i emprenedora.

Al centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, s’entén la creativitat com a eina transversal per impulsar la innovació creuada i oberta entre entitats i organitzacions de diferents sectors; i aprofiten els llenguatges expressius per connectar amb els públics a través de l’emoció.

Scheduled Noticies ICC
COMPARTEIX:
TW - FB