Las Naves i Berklee renoven el seu conveni de col·laboració

20 de febrer de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

LasNavesAcuerdo

  • La renovació d’aquest acord, signat per primera vegada al juny de 2015, té la voluntat de seguir realitzant activitats conjuntes en la ciutat d’interès general, obertes al públic, de caràcter cultural i eminentment musical.
  • Ambdues institucions desenvoluparan projectes en els quals es pose en valor el talent de l’alumnat i que inclouran conferències, actuacions i tallers que posen especial èmfasi en la innovació.

Las Naves ha renovat un any més el conveni de col·laboració que manté amb el campus a València de Berklee College of Music. Aquest acord, que es va iniciar fa dos anys, segueix la línia de recolzar i incentivar el desenvolupament de la innovació en el sector cultural, i en aquest punt més concret, en la música que es fa a la nostra ciutat.

El director de Las Naves, Rafael Monterde, afirma que Berklee “és un dels principals laboratoris d’aprenentatge de la música que tenim a València. Els seus músics van més enllà de la interpretació, recorrent a les eines de fusió, creació i exploració per a arribar a territoris com la ciència, la tecnologia o el medi ambient”, expressa, i afegeix: “en el cas de Las Naves, tenim el compromís de promocionar aquesta innovació que es fa a la nostra ciutat i dinamitzar el sector creatiu i cultural, així com comptem amb un públic que té molt d’interès en la música”.

La col·laboració de Las Naves amb Berklee ha tingut resultats fructífers en els passats anys. Els acords anteriors han permès, per exemple, potenciar el paper de la dona en la indústria de la música i l’entreteniment, així com connectar a l’alumnat de Berklee amb l’ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat i amb la formació per a millorar les seues habilitats professionals.

COMPARTEIX:
TW - FB