Las Naves exposa els treballs de serigrafia més innovadors i alternatius de diferents països

5 de juny de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ Per primera vegada Las Naves acull l’exposició “Tintas Amigas” que recopila els treballs de serigrafia més interessants que s’han pogut gaudir al llarg del Festival Tenderete.

/ La mostra, que està emmarcada dins del Festival Tenderete, es podrà visitar des d’aquesta divendres fins al 7 de juliol en la sala d’exposicions de Las Naves.

Divendres que ve 8 de juny s’inaugura en Las Naves l’exposició “Tintas Amigas” que està composta per diferents serigrafies, gravats i neons que han format part de les edicions anteriors del Festival Tenderete.

Algunes de les obres que es podran gaudir són d’artistes i col·lectius amb segell nacional com a Màquina Total, October Press, Entramados, La miliciana, Turbina Magia, Print in filed, Carlos G.O.D., Children of Corita i Olaf. Així mateix, el públic també podrà gaudir amb obres d’artistes provinents de països com Portugal, França, Itàlia, Sèrbia i Colòmbia, destacant noms com Li Dernier Cri, Strane Dizioni, Oficina Arara, Atelier McClane, Phileas Dog o Sarcófaga, entre uns altres.

De manera paral·lela a l’exposició, es van a realitzar diverses xarrades entre les quals destaquen dues que s’engloben dins del projecte “Brindis al sol. 20 anys Media Vaca” que impulsa Las Naves, des de la xarxa Connecta Cultura. Media Vaca és una editorial valenciana especialitzada en llibres il·lustrats per a xiquets i xiquetes que està collint un gran èxit per tot el món.

Sobre aquest tema, el divendres dia 8 de juny se celebrarà la xarrada “Els meus llibres fetitxes” impartida per Vicent Ferrer, editor de Media Vaca i el dissabte 9 de juny amb motiu dels 20 anys de l’editorial Media Vaca, s’ha organitzat una xarrada amb l’il·lustrador brasiler Fabio Zimbres i l’il·lustrador català Arnal Ballester. Ambdues xarrades estan programades a les 19h. en la Biblioteca de Las Naves.

COMPARTEIX:
TW - FB