Las Naves explora el potencial de la realitat virtual per al foment de la justícia social

3 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • El pròxim dia 8 de maig Las Naves acull una sessió per a estudiar totes les possibilitats que ofereix la realitat virtual a l’hora de generar consciència sobre problemes de l’àmbit de la justícia social.
  • Les persones assistents podran tenir l’experiència de veure amb ulleres de realitat virtual diferents vídeos de drames humans en països com Malawi o Síria.
  • Durant el transcurs de la sessió, s’habilitarà un espai per als menors amb un equip de monitors i monitoras. Inscripcions ací.

El pròxim 8 de maig Las Naves celebra una jornada sobre “Realitat Virtual i Justícia Social”, quarta sessió del cicle de sessions “Realitat Virtual per al Desenvolupament humà” que el centre d’innovació va iniciar el passat mes d’octubre.

Aquesta xarrada té com a objectiu abordar com es pot augmentar l’empatia respecte a temes que comporten injustícies socials tant a València com en altres països utilitzant l’ampli ventall d’oportunitats que ofereix la realitat virtual.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Berto Jaramillo, ha destacat la facilitat que té la realitat virtual “per a acostar a la ciutadania situacions i problemes d’altres persones i de provocar empatia, construint així una societat millor i més igualitària”.

En concret, aquesta sessió se celebrarà el pròxim dia 5 de juny en Las Naves sota el títol “La realitat virtual en els espais educatius”. Aquest cicle de sessions ha tingut en les edicions anteriors una molt bon acolliment, les quals seguint la mateixa línia s’han acostat a temes com la violència masclista, la diversitat funcional o el disseny de l’espai urbà i l’espai participatiu.

Zona demo
El públic assistent a la jornada ““Realitat virtual i justícia social” podrà veure vídeos sobre temes molt actuals, alguns dels quals versen sobre el drama dels refugiats de Síria, els albiraments en el mediterrani de pateres, la lluita contra la malària a Malawi o el drama humà dels xiquets i xiquetes refugiats de Síria.

Vore CARTELL

COMPARTEIX:
TW - FB