Cartell anunciador del I Festival Sostenible de Las Naves

Las Naves estrena el I Festival Sostenible: una proposta lúdica per conscienciar sobre l’emergència climàtica

8 de setembre de 2022
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB

/ Les influencers Climabar, la xef Cristina Ruiz o el grup Maluks són alguns dels noms destacats del cartell de la 1a edició.

/ El I Festival Sostenible és una iniciativa de Missió Climàtica València 2030, organitzada per Las Naves conjuntament amb Tornem amb la col·laboració de la Fundació València Clima i Energia.

El centre d’innovació Las Naves presenta el I Festival Sostenible una iniciativa de Missió Climàtica València 2030. Unes jornades disteses repartides en 3 dates per donar a conéixer l’ecologia, els valors de la sostenibilitat i la innovació, amb l’objectiu de sensibilitzar en modes de vida sostenibles i innovadors.

El I Festival Sostenible Las Naves es reparteix en tres matins de cap de setmana de 11h a 14h:

  • Dissabte 17 de setembre – amb xarrada de Climabar i concert de Maluks
  • Diumenge 16 d’octubre – Disco Sopa amb la xef Cristina Ruiz i música en directe de Los Fresones Rebeldes
  • Dissate 12 de novembre – amb l’ambientòloga María Sánchez i el grup Reina Roja

A més, durant tot el matí hi haurà un market sostenible i zona gastronòmica de proximitat amb DJ.

Els plats forts del dissabte 17 de setembre són Climabar i Maluks. Climabar està format per una ambientòloga i una creativa publicitària que s’han convertit en influencers del clima, convençudes que els grans temes s’han de parlar amb un got a la mà, com en un bar virtual (les coneixeràs per les xarxes socials). Maluks és el grup format al barri de Benimaclet que combina dancehall, reggae, cúmbia i drum&bass amb lletres reivindicatives i mirada feminista.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alimentació, el diumenge 16 d’octubre hi haurà una segona entrega amb Disco Sopa, una festa dedicada al reaprofitament alimentari. Hi participarà la xef Cristina Ruiz, especialitzada en producte local i alimentació sostenible, que prepararà un plat amb verdures descartades; i també hi haurà l’actuació de Los Fresones Rebeldes amb el seu pop naïf nostàlgic dels 90.

L’última jornada del festival està prevista per al dissabte 12 de novembre amb un matí dedicat a buscar solucions basades en la natura per a viure en entorns més sostenibles. Amb l’ambientòloga María Sánchez, que parlarà sobre com revertir l’abandonament del món rural. Tancarà la banda de flamenc i pop Reina Roja.

El I Festival Sostenible Las Naves és d’accés lliure i es podrà seguir a xarxes socials amb l’etiqueta #SostenibleFestLasNaves

COMPARTEIX:
TW - FB