Fotografia de participants al mercadet del programa CIcicc

Las Naves estrena CÍCLICC, el nou programa de suport a les empreses de les indústries creatives i culturals

6 de setembre de 2022
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB

/ El programa formatiu CÍCLICC és gratuït (prèvia inscripció) i està dividit en quatre sessions temàtiques en format workshop per a professionals del sector.

/ Entre les novetats de la programació de tardor de Las Naves d’indústries creatives i culturals, també destaca el I Festival Sostenible, tres matins de cap de setmana per conscienciar de manera lúdica sobre l’emergència climàtica.

Las Naves aposta per les Indústries Creatives i Culturals (ICC) amb una nova programació de tardor i un espai obert al públic i als agents locals que alimenten la comunitat innovadora, creativa i cultural made in València. La formació, el disseny social, la sostenibilitat i les arts visuals i digitals són les grans àrees de la programació de setembre a desembre del 2022.

Entre els plats forts de tardor, destaca l’estrena de CÍCLICC, el programa de suport a les empreses de les indústries creatives i culturals que comença al setembre. Una oportunitat per adquirir coneixement i connectar amb altres empreses del sector de l’ecosistema valencià. Un cicle de quatre sessions formatives dedicades a aspectes tan vitals per a professionals del sector com ara: definir el model de negoci, aprendre a comunicar bé, agilitzar i digitalitzar processos o trobar finançament. CÍCLICC és un programa gratuït i funciona prèvia inscripció a través del web de Las Naves amb places limitades fins a completar l’aforament. Les dates de les sessions són:

    • 15 de setembre (de 17h a 20h): Model de negoci
    • 20 d’octubre (de 17h a 20h): Comunicació
    • 17 de novembre (de 17h a 20h): Digitalització
    • 13 de desembre (de 17h a 20h): Finançament i captació de fons

També dins de les novetats, s’organitza el I Festival Sostenible per conscienciar de manera lúdica sobre l’emergència climàtica. Unes jornades sobre ecologia, sostenibilitat i innovació obertes al públic en general per tal de sensibilitzar en modes de vida sostenibles i innovadors. Tres matins de cap de setmana (dissabte 17 de setembre, diumenge 16 d’octubre i dissabte 12 de novembre, de 11h a 14h) on aprendre i gaudir amb tallers i xarrades de les influencers Climabar, la xef i educadora gastronòmica Cristina Ruiz o l’ambientòloga María Sánchez. La música també forma part del cartell amb concerts de Maluks o Los Fresones Rebeldes.

Entre les cites habituals al calendari, torna el Pechakucha València el 25 de novembre amb la 37ena edició. Un esdeveniment dedicat al disseny social, promogut per la revista digital DissenyCV amb la col·laboració de Las Naves. L’accessibilitat o la reutilització seran alguns dels temes estrella del programa.

Finalment, entre els grups de treball actius vinculats a Las Naves i promotors d’esdeveniments del sector, tenen especial presència el grup de Moda +Sostenible i el de València Interactive, dedicat a la comunitat desenvolupadora de videojocs. Pel que fa a Moda +Sostenible, la cita principal és el 26 de novembre amb el Festival Upcycling, sobre customització de roba amb market de marques emergents.

 

 

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

COMPARTEIX:
TW - FB