Las Naves elegeix a dotze importants professionals de la fotografia per a difondre ‘Missions València 2030”

6 de agost de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’estratègia d’innovació per a la ciutat ha sigut determinant perquè València siga l’única ciutat espanyola que opte a ser Capital Europea de la Innovació segons va informar ahir la Comissió Europea.
  • La selecció de fotografies s’ha realitzat a través d’una convocatòria mitjançant la qual el centre d’innovació buscava recopilar imatges de la ciutat que ajudaren a promocionar aquesta estratègia.
  • Els treballs de Biel Aliño, Germán Caballero, Nerea Coll, Paula Gómez Furió, José Luis Iniesta, Estrella Jover, Eva Máñez, Adrián Mora Maroto, Nacho Rodríguez, David Segarra, Kike Taberner i Juan Carlos Vega il·lustraran la Ciutat Sostenible, Ciutat Saludable, Ciutat Compartida i Ciutat Emprenedora.

Mitjançant una convocatòria llançada pel centre d’innovació Las Naves, dotze importants professionals de la fotografia ajudaran, amb els seus treballs, a la difusió de ‘Missions València 2030’. L’estratègia d’innovació social i urbana guiarà els esforços públics des de l’Ajuntament de València i el centre d’innovació i està centrada en la millora de la qualitat de vida de les persones. Una estratègia que ha permés a València quedar entre les ciutats finalistes a optar a la Capitalitat Europea de la Innovació 2020, sent l’única ciutat espanyola a aconseguir-ho.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, ha insistit que “les ‘Missions València 2030’ són un treball conjunt de tots i totes, de les 4 hèlices que componen el sector públic, privat, l’Acadèmia i la societat civil. L’aportació dels professionals de la fotografia és molt important per a recopilar imatges de la ciutat de València i poder-les utilitzar en la promoció d’aquesta estratègia. Volem que la ciutadania conega el treball que ens guiarà en els pròxims anys i com la innovació és una eina essencial perquè la nostra ciutat siga un lloc molt millor on viure”.

Aquesta convocatòria forma part de la creença de Las Naves que la innovació és un viatge col·lectiu i no una destinació individual pel que tot l’ecosistema innovador valencià és absolutament necessari per a assegurar l’èxit de les missions de València. Per tant, hi haurà noves convocatòries per a fer esforç comú en aquest viatge cap a 2030.

Després d’una meticulosa anàlisi el jurat encarregat d’avaluar les fotografies presentades ha triat els treballs de Biel Aliño, Germán Caballero, Nerea Coll, Paula Gómez Furió, José Luis Iniesta, Estrella Jover, Eva Máñez, Adrián Mora Maroto, Nacho Rodríguez, David Segarra, Kike Taberner i Juan Carlos Vega.

Les fotografies seleccionades ajudaran Las Naves a il·lustrar cadascuna de les 4 ciutats per les quals treballarem a través de ‘Missions València 2030’: Ciutat saludable, que atendrà el benestar individual de cada persona; Ciutat sostenible, per a millorar la relació amb el medi ambient; Ciutat compartida, que persegueix el benestar col·lectiu i la relació entre les persones; i Ciutat emprenedora, que atendrà el teixit i esperit innovador de València.

COMPARTEIX:
TW - FB