Las Naves coorganitza el primer congrés social online sobre experiències en teletreball 

31 de març de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • És gratuït, se celebrarà divendres que ve 3 d’abril de 15.00 a 20.30 i es podrà seguir online a través de Youtube.
  • Les inscripcions s’hauran de fer a través de la web teletrabajoforum.com.
  • En les diferents ponències s’abordaran temes com les relacions de parella en confinament, la psicologia, les mètriques de productivitat, l’esport, la cyberseguretat o la legislació adaptada a les actuals circumstàncies.

L’actual és la primera generació de la història de la humanitat que, en el 60 per cent de les ocupacions, podria treballar gràcies a la tecnologia des de qualsevol lloc del món. La crisi del COVID-19 ho ha demostrat, permetent que gràcies al teletreball algunes economies no caiguen de manera abrupta.

Divendres que ve 3 d’abril, a partir de les 15.00 hores i per internet, tindrà lloc el primer congrés social sobre experiències en teletreball. Sota el nom de TeletrabajoForum i a través de la web www.teletrabajoforum.com setze perfils de referència compartiran les seues experiències entorn del teletreball.

En l’actualitat no existeix cap mena de formació reglada en teletreball, manca legislació sobre aquest tema i la societat no ha assumit encara aquesta nova realitat. Tot això està suposant una càrrega emocional extra per a aquells que per primera vegada s’enfronten a aquesta situació sense haver rebut a penes premisses clares sobre com afrontar una novetat d’aquestes característiques. Una situació que podria millorar amb els aprenentatges que es narraran al llarg de la jornada del TeletrabajoForum.

Per tot això, el centre d’innovació Las Naves, al costat de l’expert en teletreball David Blay, el periodista i promotor d’esdeveniments de salut Ángel Ramírez i el coach en creativitat Rafael Armero han organitzat aquesta iniciativa social que espera impactar en el màxim de persones possible.

El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, ha explicat l’aposta de Las Naves “en el TeletrabajoForum amb l’objectiu de posar el coneixement a l’abast de totes les persones per a poder portar el teletreball, quan es puga, de la millor manera possible. Des de Las Naves tenim com a objectiu estratègic lluitar contra la bretxa digital i tecnològica, i això estem fent. Tot el coneixement obert, gratuït, que donarem en aquest esdeveniment pot ajudar a molta gent en aquests dies de confinament, i plantar una llavor per al teletreball del futur”.

TeletrabajoForum tindrà una posada en escena televisiva a través de Youtube i en ell es tractaran temes diversos sobre el canvi de paradigma que suposa la situació actual, com les relacions de parella en confinament, la psicologia, les mètriques de productivitat, l’esport, la cyberseguretat o la legislació adaptada a les actuals circumstàncies.

L’accés a la inscripció és gratuïta i pot fer-se ja a través de la pàgina web www.teletrabajoforum.com i el panell de ponents és el següent:

David Tomás de Cyberclick.
Com ser una empresa feliç en qualsevol circumstància.

Nacho Caballero de Pareja y Equipo.
Com fer equip laboral i personal amb la teua parella en època de confinament.

David Llopis del Llevant Unió Esportiva.
Psicologia en moments d’alta pressió.

Jorge Hurtado d’Absolute.
La bretxa de cyberseguretat de la societat actual.

David Rosa de Las Naves.
Què han de fer les institucions mentre treballen en remot.

Marta Navarro de Bonet Abogados.
Legislació present i futura per al teletreball.

Miguel Ángel Pérez d’Humanos en la oficina.
Humanitzar les empreses encara que es treballe a distància.

Bosco Soler de Sin Oficina.

L’oportunitat del teletreball per a les zones rurals.

Daniel Lorenzo de Randstad.
El futur dels recursos humans i les noves demandes laborals.

Chaume Sánchez de GeeksHubs.
Formació per a un món digital

Diego Moya de Fitness Jeff.
El fitness del futur.

Roberto Martínez de Fundación Más Familia.
Nous valors per a una societat canviant

José Luis Casero d’ARHOE.
La importància de la racionalització d’horaris en l’era online

Usue Madinaveitia de Mamiconcilia i Papiconcilia.
La conciliació com a moviment social d’homes i dones

Joan Pons de Workmeter.
Eines per al mesurament de la productivitat

Juanma Romero d’Emprende TVE.
Com comunicar els canvis en temps de crisis.

COMPARTEIX:
TW - FB