Observatorio Organizaciones de Futuro

Las Naves convoca el I Fòrum d’Integració d’Empreses de Triple Impacte

26 de maig de 2023
CATEGORIA:
Innovació Organitzacional
COMPARTEIX:
TW - FB

/ La trobada se celebrarà el 30 de maig i reunirà a València a una trentena de persones expertes en emprenedoria, acadèmiques, agents de canvi, líders d’organitzacions i institucions

/ La primera part del Fòrum d’Integració de Triple Impacte es retransmetrà en streaming a través del canal de Youtube de Las Naves

 

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, juntament amb el projecte d’innovació organitzacional Evoco, celebraran el pròxim 30 de maig la primera edició del “Fòrum d’Integració d’Empreses de Triple Impacte. Organitzacions per a les persones, el planeta i la innovació”.

El propòsit de la trobada, emmarcada en l’Observatori Organizaciones de Futuro de Las Naves, és bastir ponts, crear xarxes i compartir propòsits, posant el focus en l’acció i creant un espai on innovació, nou coneixement i experimentació col·lectiva es connecten amb l’objectiu d’impulsar tot l’ecosistema de triple impacte de la Comunitat Valenciana.

Aquest Fòrum implica activament els actors de les cinc hèlices de la innovació. Algunes de les organitzacions que participaran en la jornada són València Activa, Fundació Novaterra, Fevecta, Vegadenia, Nittúa, Mar de Fulles, Fiare, La Tribu, Triodos, Nexi Global, Cartonajes La Plana, Patatas Lázaro, SANNAS, Fundació Novessendes, Integrazafat@s, Timpers i Hands on Impact. A més, es desenvoluparan conferències per part de la Universitat Politècnica de València i la Mondragon Team Academy. Respecte a la representació institucional, obrirà el Fòrum Marta Chillarón, directora de Las Naves, i clausurarà José Soler, director general d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

Al llarg del matí s’abordaran cinc desafiaments entorn a emprenedoria amb propòsit, canvi climàtic, innovació social, finances ètiques i canvi organitzacional. Aquesta part de la trobada podrà seguir-se en directe a través del canal de Youtube de Las Naves.
En la jornada de vesprada es realitzarà una dinàmica de cocreació per a establir unes bases comunes que aconseguisquen reescriure un demà millor.

El Fòrum d’Integració de Triple Impacte obrirà un espai de reflexió, exploració i cocreació col·lectiva, que facilitarà descobrir i comprendre les claus fonamentals, els obstacles i les conductes limitants pròpies, que és necessari deixar anar per a donar-los un nou enfocament, una nova direcció social que ens done esperança de canvi i ens permeta aproximar-nos, cada vegada més, a models organitzatius més sostenibles i amb major impacte positiu.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB