Las Naves celebrarà amb públic el Campionat d’Espanya de Beatbox el 31 de juliol

6 de juliol de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El televisiu Grison, campió mundial de loopstation i conegut popularment pel programa de televisió “La Resistència”, formarà part del jurat.
  • També hi haurà tallers matinals que seran impartits per campions europeus de beatbox i loopstation.
  • L’onzena edició d’aquest campionat ofereix, per primera vegada en la seua història, la categoria ‘Individual femení’.

El Campionat d’Espanya de Beatbox (Spanish Beatbox Battle) se celebrarà en Las Naves el divendres 31 de juliol, amb la presència de professionals d’aquesta disciplina internacional com Grison, campió mundial de loopstation i conegut popularment per formar part del programa de televisió “La Resistència”. La competició tindrà lloc en La Mutant a la vesprada, mentre que al matí en el centre d’innovació les persones que ho desitgen podran assistir a tallers impartits per campions de beatbox i loopstation.

Es tracta de la primera activitat presencial del Sono·lab de Las Naves amb el qual, en paraules del regidor d’Innovació Carlos Galiana, “apostem per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social”. De fet, segons afig Galiana, “volem que totes les persones tinguen oportunitat d’accedir al Sono·lab, per la qual cosa celebrarem activitats dirigides a persones amb capacitats diferents i en risc d’exclusió social”.

Un dels membres del jurat serà Grison, campió del món de loopstation Roland, campió d’Espanya de beatbox i membre destacat de La Resistència, el primer late-late night de la televisió nacional. Al costat d’ell estaran també Orodreth, Gabyx, Gasu i Ali Beats. Tots ells seleccionaran als finalistes que competiran en la primera ronda de batalles mitjançant una fase eliminatòria, també coneguda com “filtre”.

Aquesta competició vocal inclou en aquesta edició, i per primera vegada en la seua història, la categoria de ‘Individual femení’. És l’única al país que atorga una certificació internacional i ofereix a la persona guanyadora la possibilitat de participar en el major esdeveniment mundial de beatbox, el Beatbox Battle World Championship.

El beatbox és l’art de crear música utilitzant la veu com a únic instrument i va sorgir en el marc de la cultura hip-hop americana a principis dels anys 80.

COMPARTEIX:
TW - FB