Las Naves celebra el PechaKucha Night València carregat de disseny, tipografia i poesia escènica

14 de juny de 2018
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves acull l’edició número 28 del “PechaKucha Night València” que començarà a les 21.30 i és de caràcter lliure i gratuït.
  • Com a entitat convidada estarà la Coordinadora Valenciana d’ONG per al Desenvolupament que cerca un món més just i solidari mitjançant el diàleg i el treball conjunt.

Durant aquesta trobada els i les participants mostraran les seues habilitats per a comunicar d’una manera directa, senzilla i entretinguda les 10 idees seleccionades. Tot un desafiament ja que el format d’aquest esdeveniment estès mundialment exposa clarament que cada participant disposarà de 20 imatges i 20 segons per a cadascuna d’elles.

El públic assistent podrà conèixer el projecte “Creatias Estudio”, un estudi de disseny gràfic, web i màrqueting amb seu a València i Elx, i que entre altres coses, ha sigut l’estudi que ha elaborat la imatge del barri del Grau de València. Una idea que va partir del treball de l’espai col·laboratiu de Las Naves, Col·lab, amb els veïns del barri.

En segon lloc s’exposarà “Arquitectúria”, una associació sense ànim de lucre que promou la mobilitat activa i l’urbanisme d’escala humana a través del disseny i coordinació de projectes d’innovació urbana. A continuació, la ceramista alacantina Patricia Varea compartirà la seua experiència creativa a l’hora de fusionar la cultura occidental i oriental en un material tan artesanal i tradicional amb la ceràmica

Amb més de 20 anys en marxa, la “Imprenta CG”, reconeguda com una de les empreses valencianes més destacades del sector gràfic, explicarà el seu suport a diferents projectes culturals i socials. Finalment abans de finalitzar el primer bloc, s’exposarà el projecte creatiu de disseny, fotografia i vídeo “QUEBUE” de mans del seu fundador, Pablo Quevedo.

El segon bloc començarà amb la presentació del projecte editorial de vídeos i impressiones “Ediciones Mínimas” a càrrec de les arquitectes Milena Villalba i Ana Asensio. El disseny i l’interiorisme també tindrà buit en aquest esdeveniment amb l’exposició de l’estudi d’arquitectura interior “Sinmas” que cerca crear espais singulars mitjançant el disseny i l’hamonía.

La tipografia també estarà present amb la presentació del taller tipogràfic “Industrias Lentas” que barreja aspectes de la impremta tradicional amb altres processos més actuals.

La sensibilitat vindrà de la mà del Poeta madrileny, Jesús Ge, especialitzat en poesia escènica que donarà a conèixer com plasma temes d’actualitat de manera tan creativa i sonora.

Finalment, les persones assistents coneixeran l’estudi d’arquitectura “EXIT” i alguns dels seus projectes arquitectònics, urbans, d’interiorisme i del paisatge.

COMPARTEIX:
TW - FB