Las Naves celebra el hackathon internacional de creació de videojocs Global Game Jam

21 de gener de 2019
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
  • En l’edició passada van participar més de 100 països de forma simultània.
  • Es tracta de l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més gran del món.
  • Organitzat per l’Associació d’Estudis i Estudiants de Videojocs (AEV), se celebra aquest cap de setmana en el centre d’innovació.

El centre d’innovació Las Naves torna en 2019 a ser una de les seus oficials de la Global Game Jam, l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més famós i gran del món, els dies 25, 26 i 27 de gener. L’any passat van participar en ell 108 països i es van crear un total de 8.606 videojocs en un cap de setmana.

L’objectiu és desenvolupar la creativitat, així com compartir experiències i treballar en equip, al mateix temps que es fomenta el disseny de videojocs i l’educació a través d’esdeveniments innovadors. Durant aquest cap de setmana, persones de més de 60 països a tot el món s’enfrontaran, de forma simultània, al desafiament de crear un videojoc amb un tema que serà revelat el divendres.

Des de la Global Game Jam, organitzada a València per l’Associació d’Estudis i Estudiants de Videojocs per a impulsar els sectors industrial i social, es convida a les persones que participen a desenvolupar i crear un nou joc en un curt lapse de temps: 48 hores.

Enguany, a més, podrà seguir-se l’esdeveniment en streaming durant tot el cap de setmana.
El format de la Global Game Jam consisteix que les i els participants formen grups de treball on hauran de cooperar, aportar creativitat i treballar en equip per a tirar avant la seua idea en 48 hores, generant sinergies de treball que poden aprofitar de cara al seu futur professional.

Les Game Jams són conegudes per ajudar a crear noves amistats, incrementar la confiança i generar oportunitats dins de la comunitat de desenvolupament. És una activitat intel·lectual creativa que suposa un repte i convida a l’exploració de noves idees i tecnologies, donant l’oportunitat de fer una cosa única, posant a prova les habilitats de les persones que participen.

Aquesta activitat està emmarcada dins de la línia de treball de Las Naves que, a través de Connecta Cultura, pretén donar suport i fomentar el sector del videojoc.

COMPARTEIX:
TW - FB