Las Naves celebra el Dia Mundial de l’Alimentació amb música, xarrades i tast de productes agroecològics

14 de octubre de 2021
CATEGORIA:
Agroalimentació
Labs i Makers
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte de 10.30 a 13.30 hores, amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament permés.
  • Dins de les activitats previstes es realitzarà un tast de productes agroecològics, un taller per a conéixer el sucre que està darrere de la nostra dieta, una obra de teatre de la companyia FUNTUN sobre el drama de les maduixeres de Huelva i música per a tota la família de la mà de la banda de rock Ramonets.

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València celebrarà dissabte que ve 16 d’octubre de 10.30 a 13.30 hores el Dia Mundial de l’Alimentació Sostenible i la Dona Rural. Una celebració que s’emmarca dins del treball en agroalimentació que realitza alineat amb l’estratègia d’innovació Missions València 2030. Aquesta estratègia pretén que València siga una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

Marta Chillarón, directora de Las Naves, ha destacat la “forta aposta que des de Las Naves es fa en el sector de l’agroalimentació. Per això dies com el del dissabte són importants per a fer arribar a la ciutadania el nostre treball: com el realitzat en el projecte europeu ARCH i el paper de l’Horta i Albufera per a frenar el canvi climàtic, la posada en marxa de la Ecotira en Mercavalència, la nostra col·laboració en l’elaboració de menús sostenibles escolars, o la posada en marxa d’iniciatives empresarials sostenibles d’agroalimentàries, com les que coneixerem d’Agro·lab”.

Precisament, el programa Agro·lab serà un de les protagonistes de la jornada, ja que algunes de les iniciatives agroalimentàries amb esperit d’innovació i sostenibilitat realitzaran un tast de productes locals i agroecològics per al públic assistent amb productes com a beguda de cacauet, snack de cacauet, formatge vegà, kimchi, gelatina vegana de poma esperiega i pesto de fenoll salvatge.

Dins de les activitats previstes es realitzarà un taller per a conéixer el sucre que està darrere de la nostra dieta, una obra de teatre de la companyia FUNTUN sobre la realitat que viuen les dones recol·lectores de maduixes de Huelva i música per a tota la família de la mà de la banda de rock Ramonets.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Gràcies a Missions València 2030 València s’ha situat a l’avantguarda europea de la innovació orientada a missions, havent sigut reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació.

COMPARTEIX:
TW - FB