Las Naves capacitarà als professionals dels sectors creatius i culturals perquè les seues empreses siguen viables

26 de abril de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ El programa formatiu CÍCLICC és gratuït i està dividit en quatre sessions temàtiques en format presencial i en línia per a professionals del sector

/ Aquesta nova edició tindrà lloc entre el 23 de maig i el 15 de juny, i comptarà amb 20 places per a professionals del sector seleccionats a través d’una entrevista. Les persones que vulguen apuntar-se hauran de fer-ho preinscrivint-se en la web de lasnaves.com fins al pròxim 10 de maig.

El centre d’innovació Las Naves posarà en marxa aquesta primavera la segona edició de CICLICC, el programa de formació dels Sectors Creatius i Culturals. I ho farà amb un nou format que combinarà sessions presencials i sessions en línia.
El compromís d’impulsar la creativitat i la innovació i de promoure l’atracció de talent forma part dels objectius marcats dins de l’estratègia d’innovació Missions València 2030 que impulsa Las Naves per una ciutat creativa i emprenedora.

En el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, s’entén la creativitat com a eina transversal per a impulsar la innovació creuada i oberta entre entitats i organitzacions de diferents sectors. Per aquest motiu, Las Naves persegueix amb CICLICC la formació empresarial del sector creatiu i cultural en competències més enllà de les creatives per a facilitar que el seu treball i empreses siguen viables i sostenibles econòmicament.

CICLICC va dirigit a residents a la Comunitat Valenciana que siguen professionals independents, autònoms, pimes i microempreses vinculades als Sectors Creatius i Culturals, i a persones que desenvolupen una activitat econòmica vinculada a alguna de les fases de la cadena de valor de les ICC com la creació, la producció, la distribució, l’exhibició o la comercialització.

Aquesta nova edició tindrà lloc entre el 23 de maig i el 15 de juny, i comptarà amb 20 places per a professionals del sector seleccionats a través d’una entrevista. Les persones que vulguen apuntar-se hauran de fer-ho preinscrivint-se en la web de lasnaves.com fins al pròxim 10 de maig.

Les persones seleccionades aprendran a transmetre la seua oferta de valor
alineada amb els seus públics, llançar un pla de negoci digital per a posicionar-se en línia, desenvolupar una estratègia de màrqueting eficaç, trobar finançament i captar fons per al seu projecte.

Cada setmana hi haurà una sessió presencial de 4 hores a Las Naves els dimarts i una sessió en línia de 2 hores els dijous per a aprofundir en els continguts plantejats a principis de setmana.

Quatre àrees de coneixement presencial i en línia

La formació d’enguany es basarà en 4 àrees de coneixement: disseny i validació de l’oferta de valor i innovació; millora contínua de l’experiència de client; estratègies i models de negoci digitals; i comunicació digital i creació d’una comunitat. D’aquesta manera les persones participants aprendran per a dissenyar un pla de negoci, desenvolupar una estratègia de màrqueting, negociar i aconseguir finançament, tancar patrocinis i acords de col·laboració públic-privada i protegir els teus actius creatius que marquen el valor diferencial de marca.

La nova edició de CÍCLICC es presenta més concentrada en el temps, amb una estructura repartida en només 4 setmanes, del 23 de maig al 15 de juny. Per a un millor aprofitament del curs i una major flexibilitat de cara a professionals en actiu que disposen de disponibilitat limitada per a compatibilitzar la formació fora de la jornada laboral.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB