Las Naves busca propostes que permeten la producció i consum d’energia fotovoltaica a València

5 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Durant la jornada final del projecte ProSumE del dia 22 d’octubre s’habilitarà un espai per exposar propostes innovadores que permeten la producció i consum d’energia fotovoltaica a la ciutadania.
  • El termini per presentar propostes finalitza el 15 d’octubre.

El centre d’innovació Las Naves busca persones interessades a mostrar solucions innovadores a prosumidors/es (persones que vulguen produir i consumir energia fotovoltaica en les seues residències o comerços). El Market Place tindrà lloc durant la jornada final del projecte ProSumE en Las Naves el dia 22 d’octubre, de 09:30 a 17:30 hores.

Per tenir un lloc en aquest Market Place solament és necessari emplenar el següent qüestionari (fins al 15 d ‘octubre): https://goo.gl/forms/pbbhqsskp7ga1fhw2.

En la jornada es presentaran les conclusions a les quals, després de sis mesos, han arribat cadascun dels equips que han treballat en els estudis tècnics, jurídics i socioeconòmics per establir un full de ruta que ajude, a les persones interessades, a consumir l’energia fotovoltaica que produeixenen València ciutat.

ProSumE (Enabling Energy Prosumers Services) pretén convertir a València en un referent nacional i europeu en matèria d’autoconsum i autoproducció d’energia solar, amb l’objectiu d’aconseguir una producció d’energia més justa i democràtica a la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa del centre d’innovació Las Naves, l’Institut d’Enginyeria Energètica (IIE) de la Universitat Politècnica de València, la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la Universitat de València i AVAESEN. El finançament és a càrrec de l’EITClimate Kic, la principal iniciativa de la Unió Europea sobre canvi climàtic i la major col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per mitigar-ho.

COMPARTEIX:
TW - FB