Cartell de la presentació de L'avaluació de les polítiques locals com ferramenta de transparència municipal de Avalualab

Las Naves acull una jornada sobre avaluació i transparència en les polítiques municipals

17 de octubre de 2023
CATEGORIA:
Avaluació de Polítiques Públiques
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB

Avalua·lab, el laboratori d’avaluació i anàlisi de polítiques públiques del centre d’innovació, organitza aquesta trobada demà a fi d’intercanviar opinions i experiències en aquesta matèria en l’àmbit local.

Entre les persones ponents assistirà la directora de l’Institut per a l’Avaluació de Polítiques Públiques del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, Mª José Gómez García de Sòria, i el director general de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, José Salvador Tárrega Cervera.

El laboratori d’anàlisi i avaluació de polítiques públiques Avalua·lab de Las Naves organitza demà a partir de les 10h, en col·laboració amb la Direcció General de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, la jornada «L’avaluació de les polítiques locals com a eina de transparència municipal», una trobada en la qual es tractarà, entre altres qüestions, l’avaluació de les polítiques locals com a eina per a facilitar la transparència, les experiències d’avaluació impulsades des de l’àmbit local, així com les traves que ens podem trobar, així com les estratègies per a fomentar l’avaluació de les polítiques locals.

La regidora d’Innovació de l’Ajuntament de València, Paula Llobet, ha destacat la importància de les administracions públiques en l’impuls de la transparència. “Aquestes jornades volen ser un punt de reflexió i d’intercanvi de coneixement. L’avaluació és fonamental si volem sostenir unes polítiques públiques i una gestió nítida, transparent, eficient i justa, que millore, en definitiva, la vida de les persones”.

Experiències d’ajuntaments

Entre les persones expertes que participaran en aquesta jornada, podrem escoltar, per exemple, a tècnics de planificació i avaluació dels ajuntaments de Sant Boi i de Sant Feliu de Llobregat, així com a diverses consultores expertes en avaluació.

A més també assistiran la directora de l’Institut per a l’Avaluació de Polítiques Públiques del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, Mª José Gómez García de Sòria, i el director general de Transparència i Participació de la Generalitat Valenciana, José Salvador Tárrega Cervera.

COMPARTEIX:
TW - FB