Las Naves acull una jornada online de l’esdeveniment internacional València Indie Summit

2 de desembre de 2020
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Aquesta és l’última de les tres jornades de València Indie Summit Online que s’han dut a terme de cara a l’edició de 2021.
  • Participen professionals com Gina Tost (IGG), Trisha Lee (Utomik), Anna Guxens (Pizza Situation) i Gisela Vaquero (WIGES).

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València acull demà dijous 3 de desembre el València Indie Summit Online. Es tracta de l’última sessió de les tres trobades organitzades des del confinament provocat per l’actual crisi sanitària amb la finalitat de provar un format viable de cara al València Indie Summit 2021.

Les persones que participaran com a ponents són Trisha Lee, Partner Manager en Utomik; Adrià Carrasco, amb gran experiència en la zona de la Xina i Taiwan, és el fundador de l’editora Another Indie Studios; Gisela Vaquero, llicenciada audiovisual per la Universitat de Barcelona, ha fundat Jellyworld Interactive i també la divisió espanyola de Woman in Games; Juan Peralta, professor de desenvolupament de videojocs en la Universitat de La Florida i CEO de Flynn’s Arcade. Anna Guxens i Andrea López, que estan desenvolupant en l’actualitat Pizza Situation; i Ramon Nafría, fundador del València Indie Summit.

Las Naves, dins del seu impuls a les indústries creatives i culturals de la ciutat, amb especial atenció al sector del videojoc, ha estat promovent l’esdeveniment internacional València Indie Summit des dels seus inicis.

El València Indie Summit online és un projecte subvencionat per València Activa, un instrument de l’Ajuntament de València per a impulsar i coordinar les polítiques d’ocupació i desenvolupament econòmic local.

COMPARTEIX:
TW - FB