Las Naves acull l’exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ dins del projecte MEDNIGHT 2021

14 de setembre de 2021
CATEGORIA:
Igualtat
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Es tracta d’una col·lecció de breus biografies de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes elles amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.
  • La mostra forma part de les activitats que duen a terme diferents països mediterranis dins de MEDNIGHT 2021 en una acció conjunta amb la Ciència com a bandera comuna. Fent especial èmfasi en el paper de la dona.

L’exposició ‘Rostres mediterranis de la ciència’ podrá visitar-se a partir d’aquest dijous 16 de setembre en el centre d’innovació Las Naves, i fins al 22 d’octubre, i forma part de MEDNIGHT 2021. La Nit Mediterrània de les Investigadores, que se celebra enguany el 24 de setembre, té com a objectiu mostrar a la ciutadania la rellevància de la Ciència i la Investigació que es desenvolupa als països del Mediterrani amb especial atenció al paper de la dona en aquesta àrea.

La mostra sobre dones científiques és una col·lecció de breus biografies amb rostres nous, frescos, diferents i d’actualitat; rostres de dones que viuen circumstàncies personals, culturals i professionals molt variades, però totes elles amb un element comú que les connecta: el Mare Nostrum.

Com a element distintiu de l’exposició, les dones que apareixen han participat en l’elaboració d’aquesta: es tracta de dones referents de la ciència mediterrània, en actiu i que han col·laborat en l’elaboració dels textos que parlen d’elles.

En l’exposició podrem trobar, per exemple, a científiques com Ornela Bardhi, informàtica d’Albània; Rashika El Ridi, immunòloga d’Egipte; Pascale Cossart, bacteriòloga de França; la biòloga María Blasco, d’Espanya; i la química Najat A. Saliba, de Líban. .

COMPARTEIX:
TW - FB