Las Naves acull l’esdeveniment tecnològic VLCTechFest al servei de la ciutadania i de l’Administració Pública

31 de maig de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • VLCTechFest és una trobada interdisciplinària que reuneix a la comunitat tecnològica amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències.
  • L’esdeveniment que se celebra en Las Naves, és gratuït i està obert tant a professionals com a estudiants i a la comunitat en general. Consulta el programa ací
  • VLCTechFest està promogut i organitzat per l’associació VlcTehcHub,

La comunitat tecnològica de València es donarà cita demà en Las Naves per a gaudir de l’esdeveniment VLCTechFest 2018, que reuneix a professionals del desenvolupament de programació per a compartir pràctiques i millorar així les seues habilitats. Entre els ponents es troben membres de les comunitats ValenciaJS, PHP València o Agile Llevant.

Des de les 9.30h del matí fins a les 19h. de la vesprada les persones assistents, tant professionals del sector com a persones apassionades o aficionades de la tecnologia podran assistir a xarrades sobre temes tan d’actualitat com blockchain, l’auge de la fabricació digital, la gestió de dades personals en internet a través de diferents aplicacions o el desenvolupament programari i maquinari com a bones pràctiques en la professió, entre uns altres.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Berto Jaramillo, ha ressaltat la importància de trobades com VLCTechFest que fomenten sinergies i ajuden a informar a la ciutadania sobre tecnologies emergents que els poden ser d’utilitat, però no solament a la societat civil si no també a l’Administració Pública, ja que “tecnologies com blockchain poden ajudar-nos a lluitar contra la corrupció i el frau, en un marc d’interacció amb la ciutadania molt més eficient, transparent i segur”, ha explicat.

D’altra banda i per a totes aquelles persones que en el seu moment a dia han de gestionar o dirigir equips humans, el programa també inclou xarrades sobre el valor i el paper que poden jugar les persones més madures en una empresa o organització.

COMPARTEIX:
TW - FB