Cartell del Workshop de promoció musical de Trueno Rayo Fest 2023

Las Naves acull les activitats de Truenorayo Fest amb la projecció del documental ‘Alteritats’ i un taller de promoció musical

27 de setembre de 2023
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ Las Naves, a través del laboratori de noves Eines de Creació i Producció Musical, Sono·lab, és seu de les activitats complementàries del festival Truenorayo

/ Truenorayo Fest aposta per una mirada feminista inclusiva en la seua programació

/ Sono·lab s’emmarca dins de Missions València en aplicar la innovació a la música i aconseguir una ciutat més compartida i inclusiva

El laboratori de noves Eines de Creació i Producció Musical de Las Naves, Sono·lab, aposta per les noves tecnologies aplicades a les tendències musicals actuals com a vehicle estratègic per a la innovació social, així com democratitzar i divulgar el coneixement dels nous corrents de creació i producció musical. És per això que el laboratori acull i dona suport a activitats de festivals la mirada dels quals està posada en la innovació i la inclusió. Tal és el cas de VOlumens, festival que mescla ciència, tecnologia i música i les activitats de la qual va acollir divendres passat 22 de setembre, i Truenorayo Fest, que arranca demà dijous 28 de setembre, el segell d’identitat del qual és la perspectiva feminista inclusiva.

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, acollirà dues activitats de Truenorayo, organitzat per Hits With Tits: la preestrena del documental ‘Alteritats’ i el workshop “Promociona la teua música amb èxit: nous mètodes i eines”.

Demà, dijous 28 de setembre, se celebra la jornada d’inauguració de Truenorayo que arrancarà a les 19 hores en Las Naves amb la projecció de ‘Alteritats’, una obra on parelles lesbianes de diferents procedències i condicions es donen cita davant la cambra d’Alba Cros i Nora Haddad per a explicar-nos les seues experiències, fer-nos partícips dels seus testimoniatges i construir un gran fresc sobre què significa viure aqueixa dissidència en un món on impera la norma heterosexual.

Posteriorment, hi haurà un col·loqui moderat per Ada Diez, on el públic podrà intercanviar impressions del documental amb dos dels seus protagonistes, Dolors i Nuria. L’accés tant a la projecció com al col·loqui és gratuït fins a completar aforament.

El divendres 29 de setembre a les 18 hores, Las Naves acull el workshop organitzat per Groover sota el títol “Promociona la teua música amb èxit: nous mètodes i eines”, impartit per Luis Fernando Pérez, Ambassador Spain & LATAM de Groover. Els i les assistents coneixeran noves estratègies, mètodes i consells sobre la indústria musical en aquest taller gratuït enfocat a artistes i a totes aquelles persones que vulguen traure el màxim partit a plataformes com Spotify.

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d’eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB