Imagen de una de las presentaciones de Intercambio Brother 2022

Las Naves acull la major trobada nacional de creativitat entorn de la Missió Climàtica València 2030 i la Capital Verda Europea 2024

11 de maig de 2023
CATEGORIA:
Missions València 2030
COMPARTEIX:
TW - FB

Més de 150 estudiants de Brother Escola de Creatius es reuniran en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València en un hackathon creatiu al servei de la innovació de la ciutat

La jornada inaugural de l’esdeveniment comptarà amb l’actuació musical de MuéveloCumbia DJUn any més Brother Escola de Creatius ha triat la ciutat de València per a organitzar “L’Intercanvi 2023. Visca la mescla”, una trobada anual de les seues tres seus a Espanya que se celebrarà aquest cap de setmana, els dies 12 i 13 de maig. Es tracta de la major trobada de joves publicistes del país que treballaran durant dia i mig, de manera intensiva, en el futur de la ciutat.

150 estudiants en 12 equips i 6 reptes entorn a la Missió Climàticai la Capitalitat Verda donaran com a resultat una campanya de publicitat que aportarà una solució creativa a un desafiament de ciutat. Marta Chillarón, directora de Las Naves, assenyala que “l’acció, impulsada des de la nostra àrea d’Indústries Creatives i Culturals, es concep com a catalitzadora de la creativitat i la innovació oberta i creuada al servei dels reptes de la ciutat de València”.

Els i les joves publicistes rebran diferents encàrrecs dins dels models de ciutat que busca la primera missió aprovada i un dels eixos de la Capitalitat Verda Europea: ciutat saludable, compartida, emprenedora i sostenible.

L’Intercanvi comptarà amb un jurat format per tot l’equip acadèmic de la xarxa d’escoles. Professionals en actiu que actualment treballen en grans agències de publicitat a nivell nacional i que avaluaran el treball dels nous talents.

Per a iniciar el hackathon creatiu, l’escola Brother ha organitzat una jornada inaugural amb un show de xaranga i l’actuació musical de MuéveloCumbia DJ. La jornada del dissabte estarà dedicada al desenvolupament de les propostes dels i les joves publicistes, que culminarà amb la presentació de les mateixes i amb l’elecció de l’equip guanyador. Per a acabar, tots els membres de Brother festejaran junt amb l’equip guanyador en una festa exclusiva per a la comunitat creativa.

La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, un model de governança de la innovació que tracta de millorar la vida de la ciutat i de la gent que viu en ella. L’objectiu de la primera missió és convertir València en una ciutat climàticament neutra.

A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la Missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres». Com un nou avanç dins de la Missió Europea de Ciutats, l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana han signat l’Acord Climàtic de València.

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable.

COMPARTEIX:
TW - FB