Las Naves acull la II jornada oberta de la xarxa Connecta Energia per a innovar cap a la transició energètica a València

18 de juliol de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • En aquesta sessió, els grups de treball debatran, entre altres qüestions, sobre la manera de generar nous models col·laboratius de producció i consum d’energies renovables a nivell local, la pobresa energètica o la conscienciació respecte l’estalvi energètic.
  • Aquest encontre compta de nou amb el recolzament del projecte Transition Cities, desenvolupat conjuntament per la plataforma europea de lluita contra el canvi climàtic Climate-KIC i Las Naves.

El passat mes de juny Las Naves celebrà la primera sessió de disseny de la xarxa Connecta Energia, de manera col·laborativa entre representants dels actors del sector energètic de la ciutat de València, procedents de l’àmbit públic, privat, universitari i de la societat civil. El pròxim divendres 21 de juliol tindrà lloc la segona jornada en la què es proposa definir les activitats i l’organització de la xarxa per a seguir avançant cap a la transició energètica a València.

Aquesta sessió oberta, en la què participaran representants del sector energètic, treballarà en els quatre reptes principals que ja han estat identificats: fomentar l’estalvi d’energia i l’eficiència energètica; recolzar la producció i implantació de les energies renovables a nivell local, generant nous models col·laboratius; recolzar la lluita contra la pobresa energètica, innovant en el seguiment i acompanyament d’aquesta; i canviar el paradigma de la cultura energètica, formant i informant sobre l’impacte del nostre consum energètic.

D’aquesta manera, es definiran les accions que es duran a terme des de la xarxa Connecta Energia enguany, qui a més, serveix de nexe d’unió de tots els actors del sector i de plataforma comuna d’innovació. Aquesta xarxa d’innovació es desenvolupa amb el suport del projecte Transition Cities finançat per Climate KIC.

Més informació ací

Climate-KIC

COMPARTEIX:
TW - FB