Las Naves acull la major trobada nacional de joves creatius per a treballar en Missions València 2030

4 de maig de 2022
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB

/ Més de 150 estudiants de Brother Escola de Creatius es reuniran en el centre d’innovació de l’Ajuntament de València per a treballar en el nou model de governança de la ciutat

/ La jornada inaugural de l’esdeveniment comptarà amb una xarrada del duo artístic PichiAvo i amb l’actuació musical de Mueveloreina

Després d’anys sense poder realitzar-se, Brother Escuela de Creativos ha triat la ciutat de València per a organitzar El Intercambio, una trobada anual de les seues tres seus a Espanya. Això significa la major trobada de joves publicistes del país, que treballaran durant dos dies en el futur de la ciutat.

El centre d’Innovació Las Naves de l’Ajuntament de València serà l’encarregat d’acollir aquest esdeveniment que se celebrarà els dies 6 i 7 de maig, que tindrà com a objectiu la cerca de solucions creatives de cara a Missions València 2030, l’estratègia d’innovació de la ciutat per a la dècada vinent.

Els joves publicistes rebran diferents encàrrecs dins de les línies d’actuació del pla d’innovació local: ciutat saludable, ciutat compartida, ciutat emprenedora i ciutat sostenible. València va presentar fa dos anys Missions València 2030, un model de governança de la innovació que tracta de millorar la vida de la ciutat i de la gent que viu en ella. La primera missió serà la climàtica, amb l’objectiu de descarbonitzar la ciutat en la dècada vinent.

L’Intercanvi comptarà amb un jurat format per tot l’equip acadèmic de la xarxa d’escoles. Professionals en actiu que actualment treballen en grans agències de publicitat a nivell nacional i que avaluaran el treball dels nous talents.

Per a iniciar el cap de setmana creatiu, la Escuela Brother ha organitzat una jornada inaugural en gran. El divendres 6 de maig, a partir de les set de la vesprada els convidats a l’esdeveniment gaudiran d’una xarrada del duo creatiu PichiAvo, els artistes valencians que han aconseguit donar una “nova vida” a les formes clàssiques, traient-les als carrers de tot el món i vestint-les d’un llenguatge contemporani.

A més, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació musical de Mueveloreina, el projecte de Karma Cirera i Joaco J Fox, ex alumnes de l’escola de creativitat, que combina trap, ritmes del Carib, llatins, electrònica i lletres àcides.

La jornada del dissabte estarà dedicada al desenvolupament dels treballs dels joves publicistes, que culminarà amb la presentació dels mateixos i amb l’elecció de l’equip guanyador. A la nit, tots els membres de Brother podran festejar al costat de l’equip guanyador en una festa exclusiva per a la comunitat creativa.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment s’ha llançat la Missió Climàtica València 2030 i la Unió Europea ha reconegut a València com una de les 100 ciutats europees intel·ligents i climàticament neutres.

COMPARTEIX:
TW - FB