L’Ajuntament de València posa en marxa la campanya d’eficiència energètica “Del Marítim al Món” en Poblats Marítims en el marc del projecte europeu MAtchUP

16 de juny de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • Des de hui fins al 7 de juliol totes les persones poden informar-se i apuntar-se de manera gratuïta en l’expositor informatiu de la campanya “Del Marítim Al Món”.
  • La primera acció s’ha realitzat aquest matí en el Mercat del Cabanyal i la pròxima serà el pròxim dia 22 juny en el centre d’especialitats El Grau (Carrer del Pare Porta, 10) de 9.30h. a 13.30h. La informació actualitzada sobre els dies, horaris e ubicacions de l’expositor es pot trobar en: www.elmaritiminnova.com
  • L’objectiu de la campanya “Del Marítim Al Món” és que les persones paguen menys per les seues factures energètiques a final de mes, aprenent a com estalviar energia a casa.

Aquest matí ha arrancat en el Mercat del Cabanyal la primera acció informativa a peu de carrer de la campanya “Del Marítim al Món”, emmarcada dins del projecte europeu MAtchUP i que coordina l’Ajuntament de València amb el suport del centre d’innovació, Las Naves.

Aquesta iniciativa està destinada a totes les persones de València interessades a reduir les factures energètiques de la seua casa i contribuir així a millorar el medi ambient.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha animat a tota la ciutadania a participar en aquesta campanya i ha explicat que amb aquesta acció a peu de carrer “volem donar a conéixer en primera persona els avantatges que es poden obtindre en participar en aquesta campanya, destacant l’assessorament professional i gratuït que rebran les persones participants sobre els seus consums”.

En concret, les persones participants rebran assessorament sobre la base de l’anàlisi obtinguda dels registres de consum anonimitzats recollits d’electricitat, gas, temperatura i humitat de les seues cases, informació que podran consultar de manera privada a través d’una aplicació mòbil.

Tant la participació, instal·lació, formació per a l’ús de l’APP, assessorament i desinstal·lació és gratuïta. Tot sense obligatorietat de permanència.

Així mateix, totes les persones interessades a participar poden fer-ho a través de la pàgina web www.delmaritimalmon.com

MAtchUP

L’objectiu del projecte europeu MAtchUP és implementar solucions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat i les tecnologies de la informació i comunicacions (TIC), amb la finalitat de millorar la vida del veïnat de Poblats Marítims.

El projecte europeu MAtchUP és finançat pel programa H2020 i es desenvolupa en tres ciutats simultàniament: València, Dresden (Alemanya) i Antalya (Turquia).

A València participen l’Ajuntament de València, l’Empresa Municipal de Transport (EMT), la Fundació Municipal València Clima i Energia, el centre d’Innovació municipal Las Naves, WITRAC, la Universitat Politècnica de València (UPV), ETRA Recerca i desenvolupament, l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), Sènior Europa, S.L. (KVELOCE). A més, a nivell nacional també intervenen la Fundació CARTIF de Valladolid i la Fundació Tecnalia Research & Innovation de Sant Sebastià.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

 

COMPARTEIX:
TW - FB