L’Ajuntament de València, Las Naves i la Fundació Full atorguen el premi #LlegimFalles al millor ninot literari

7 de març de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

Els membres del jurat del premi #LlegimFalles al millor ninot relacionat amb els llibres, que atorguen conjuntament i per primera vegada la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Las Naves i FULL Fundació pel llibre i la lectura, han visitat l’exposició del ninot per valorar els ninots candidats i deliberar sobre el ninot premiat.

El premi del jurat ha sigut atorgat al ninot del Petit Príncep de la comissió Poeta Alberola-Totana i obra de Vicent Almela.

Al Premi #LlegimFalles atorgat pel jurat, s’afegirà un segon guardó que es decidirà amb el vot popular a la pàgina de Facebook de la Fundació Full. Una vegada tancades les votacions, el dia 10 de març a les 00.00 hores, s’anunciarà el ninot guanyador.

El premi #LlegimFalles naix amb la voluntat d’establir un diàleg entre el món faller i el món dels llibres. La iniciativa, que parteix del monument faller infantil municipal “Descobrir i Redescobrir” vol implicar editors, llibreters, il·lustradors, autors, biblioteques i al món faller en el foment de la lectura.

Més informació ací

COMPARTEIX:
TW - FB