L’Ajuntament de València i Las Naves defensen la candidatura de València a Capital Europea de la Innovació 2020

4 de setembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • València és l’única ciutat espanyola que opta a ser Capital Europea de la Innovació 2020 amb la seua estratègia #MissionsValència.
  • L’equip tècnic que ha defensat telemàticament la candidatura de València davant la Comissió Europea ha sigut conformat per la cap de Gabinet de la Secretària General d’Innovació del Govern d’Espanya, Elisa Rivera; el cap de Servei d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, Fermín Cerezo; el sudirector de Las Naves, David Rosa; i la responsable de Projectes Europeus de Las Naves, Gema Roig.

El centre d’innovació Las Naves ha sigut l’escenari des del qual un equip tècnic ha defensat telemàticament davant la Comissió Europea la candidatura de València a Ciutat Europea de la Innovació, a la qual ha accedit gràcies a l’estratègia ‘Missions València 2030’. A l’acte ha assistit l’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor d’Innovació, Carlos Galiana, acompanyats d’una nodrida representació institucional.

L’equip tècnic que hui ha defensat telemàticament la candidatura de València davant la Comissió Europea ha sigut conformat per la cap de Gabinet de la Secretària General d’Innovació del Govern d’Espanya, Elisa Rivera; el cap de Servei d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València, Fermín Cerezo; el subdirector de Las Naves, David Rosa; i la responsable de Projectes Europeus de Las Naves, Gema Roig.

Ribó ha destacat que “Missions és un objectiu general on es projecta tota la innovació, la investigació i el treball conjunt”. Per part seua, Carlos Galiana ha assegurat que la candidatura de València per a convertir-se en la Capital Europea de la Innovació ha afegit tants suports que es pot parlar d’una candidatura de tota la ciutat, “que era una de les coses que demandava la Unió Europea”.

Aquesta iniciativa ha aconseguit un gran consens entre institucions públiques, empreses privades, entitats socials i ciutadania, així com entre partits polítics. De fet, a més de l’alcalde i el regidor d’Innovació, també han estat presents en l’acte la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez; el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset; la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé; i els portaveus del Grup Municipal Popular, María José Català, i de Ciutadans, Fernando Giner.

Durant la defensa desenvolupada per aquest equip tècnic també hi ha hagut representació de responsables municipals com el subdirector d’Emprenedoria a València Activa, Javier Mateo; i la directora del centre d’innovació Las Naves, Marta Chillarón.

COMPARTEIX:
TW - FB