L’Ajuntament de València ajuda a 50 llars en risc de pobresa energètica en la Malva-rosa i Natzaret

1 de agost de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

  • A través del projecte europeu MatchUP, l’Ajuntament de València i Las Naves van a participar en una campanya per a mitigar la pobresa energètica en el Districte Poblats Marítims realitzant auditories energètiques en 50 llars.
  • Aquesta campanya és un pas més dins del projecte “Oficina Verda” iniciat l’any passat i desenvolupat per l’empresa valenciana Aeioluz a través de la Regidoria d’Inclusió Sociolaboral.
Com a continuació a aquesta iniciativa es va a realitzar una campanya ciutadana en el Districte Poblats Marítims per a realitzar una auditoria energètica en 50 llars en risc de pobresa energètica. Les auditories seran dutes a terme per l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), soci del projecte MAtchUP, al costat de l’Ajuntament de València i Las Naves.
Per a poder desenvolupar una anàlisi adequada, aquesta campanya proporcionarà un kit d’eficiència energètica a les famílies ateses. Aquest kit incorporarà eines o aplicacions com a llums de baix consum, reductors de flux per a la dutxa, termòmetres o aïllaments de finestres i portes, entre uns altres.
Aquesta acció, que té un ampli caràcter social ja que ajuda a democratitzar l’accés la llum en la llar, es va a desenvolupar en la Malva-rosa i Natzaret, dos barris en els quals a través de la “Oficina Verda” durant l’any passat es va obtenir una experiència molt positiva, ja que es va poder assessorar a 21 famílies, aconseguint un estalvi de més de 580 euros a l’any.
This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477

 

COMPARTEIX:
TW - FB