L’acceleradora pública Col·lab presenta projectes emprenedors innovadors en el seu Demo Day

2 de novembre de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Col·lab és l’acceleradora pública de projectes de triple impacte de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València.
  • Aquest esdeveniment online serà retransmés pel canal de Youtube de Las Naves. I es pot seguir previ registre: https://bit.ly/2jnskg1
  • La primera acceleradora pública de València ha acollit en la seua 2a Edició a 15 projectes.

Col·lab, acceleradora pública de Las Naves, organitza un Demo Day dimecres que ve 4 de novembre, a les 18.00 hores, com a tancament a la seua 2a Edició. L’objectiu és que els seus 15 equips presenten els seus avanços: 5 d’ells en Pre-acceleració, 6 en Acceleració i 4 en Scale up.

Els projectes aborden reptes com a cultura inclusiva, un projecte per a llogar mobiliari domèstic, un prototip de vehicle elèctric de repartiment en última milla, una eina online que permet obtindre indicadors ambientals de la ciutat, moda sostenible…

Els projectes que exposaran els seus resultats estan dividits per maduresa del mateix en 3 fases: Pre-acceleració, Acceleració i Scale up.

Els que es presentaran dins de Pre-acceleració seran: Jibu h2o, T-RENTA, Recicladera, Huerta Viva (by AbikeRevolution) i PAZ Club de Ciclisme. Dins dels pitches de presentó de l’apartat d’Acceleració comptarem amb els projectes: Cultura + Social de Asociación Adonar , Isibenestar , Organic Boosting, Emplogreen ecosocial, INMI y Reflash. i de Scale up exposaran els seus projectes: Val Vol 2.0, Àncora-Cultura del Mar, ESUS Mobility i Green Urban Data.

El Demo Day de Col·lab serà se celebrarà online i serà retransmés pel canal de Youtube de Las Naves. Pots seguir-ho previ registre: https://bit.ly/2jnskg1

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha posat en valor que “del Col·lab naixen idees que poden repercutir en el bé de la ciutat. El seu impacte social, mediambiental i econòmic millorarà la vida de les persones de València. I és important premiar l’esforç d’aquests equips humans que treballen perquè els seus projectes d’innovació social impacte positivament a la ciutat i, sobretot, en les persones que vivim en ella. Per a tindre una ciutat més compartida i més emprenedora”.

Després de la presentació de cadascun dels projectes es triarà el millor, en cadascuna de les categories, i se li entregarà un premi en metàl·lic perquè puguen avançar en el seu treball. En el cas del millor projecte en Pre-Acceleració s’entregaran 3.000 euros, en Acceleració el millor projecte rebrà 4.000 euros i en Scale up el projecte amb millor trajectòria rebrà 5.000 €.

La primera acceleradora pública de València
Col·lab és una acceleradora pública que forma part de Las Naves i l’objectiu de les quals és el foment de l’emprenedoria amb triple impacte: social, econòmic i mediambiental. És, a més, una de les eines del Marc Estratègic #MissionsValència 2030, que desenvolupa la política d’innovació pública a la ciutat de València.

Pre-acceleració és un programa de promoció de l’emprenedoria innovadora destinada a aquelles iniciatives emprenedores que estan buscant la validació i el reforç del seu model de negoci.

Per part seua, Acceleració és un programa de promoció de l’emprenedoria innovadora l’objectiu de la qual és oferir suport a aquells projectes emprenedors que, després d’haver validat el seu model de negoci, estan a punt d’iniciar la seua fase de comercialització o porten uns mesos comercialitzant el seu producte o servei.

I finalment, Scale Up és un programa que té com a meta el reforç d’un model de negoci ja validat per part d’una startup, una pime innovadora o una altra figura jurídica que ja està en fase de comercialització. Així mateix, es busca tant un augment significatiu de la seua xifra de negocis com la consolidació de l’equip emprenedor.

COMPARTEIX:
TW - FB