La World Design Capital València 2022 i Las Naves busquen creatius que dissenyen la València de 2050

8 de febrer de 2021
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • A través de cinc imatges en 360º es proposa l’exercici creatiu d’imaginar la ciutat de València l’any 2050: en una meitat es mostrarà un futur distòpic (180º) de la ciutat i en l’altra meitat una visió utòpica (180º).
  • Les propostes de participació d’aquest projecte es tancaran diumenge que ve 28 de febrer de 2021.
  • Més informació: https://bit.ly/2Lt2qJe.

Com serà València en 2050? Com afectarà la tecnologia a l’entorn construït? Com viurà la gent en l’espai públic? Com evolucionarà la mobilitat i aquesta donarà forma als carrers? La World Design Capital València 2022, en col·laboració amb Las Naves i dirigit per Non Architecture, cerca professionals del disseny o equips creatius amb grans habilitats de visualització arquitectònica motivats a explorar junts noves perspectives per al futur de la ciutat de València (Espanya). Les propostes de participació d’aquest projecte es tancaran diumenge 28 de febrer de 2021.

Las Naves, com a centre d’innovació de l’Ajuntament de València, comença amb aquesta crida a projecte una sèrie de col·laboracions amb la World Design Capital València 2022 per a, des de la innovació, la creació i la reflexió, aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora, tal com marquen les Missions València 2030.

A través de cinc imatges en 360º es proposa l’exercici creatiu d’imaginar la ciutat de València l’any 2050, des de cinc ubicacions diferents. Per a això, se seleccionarà a cinc estudis o professionals del disseny que puguen produir una imatge de 360º formada per dues vistes: en una meitat es mostrarà un futur distòpic (180º) de la ciutat i en l’altra meitat una visió utòpica (180º).

Aquesta convocatòria està oberta a equips de fins a 5 persones que estiguen interessades a desenvolupar al costat de Non Architecture imatges impactants que exploren València en 2050. Per a això, es busca a persones curioses sobre València i el seu futur, capaços de generar imatges capaces de transmetre des de l’excel·lència, emocionades pel disseny i l’arquitectura, que estiguen disponibles per a realitzar un projecte col·laboratiu durant 2021, i interessades a crear coneixement des del disseny.

Per a cada ubicació, cada equip seleccionat col·laborarà amb Non A Studio per a crear el disseny conceptual de la imatge. Cinc equips internacionals desenvoluparan la seua pròpia visió per al tema “València 2050”. Non A Studio, com a comissari del procés, proporcionarà antecedents per a la investigació i assistirà als professionals del disseny.

Les visualitzacions 360º seran representacions artístiques d’aquests escenaris futurs i els participants rebran una compensació econòmica per la seua participació (1500 €).

Els candidats seran seleccionats en funció de la qualitat de les imatges pròpies, les seues idees innovadores tant sobre l’espai públic com a la ciutat, a més de la idoneïtat de les referències presentades.

En cas de tindre preguntes sobre la present convocatòria, els candidats poden posar-se en contacte amb Non Architecture enviant un correu electrònic a valencia@nonarchitecture.eu.

COMPARTEIX:
TW - FB