La plaça canvia pel clima

8 de novembre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La iniciativa València canvia pel clima! culminarà el diumenge 11 de novembre amb un esdeveniment obert i per a tota la família en la plaça de l’Ajuntament, de 10.00 a 15.00 h.
  • El centre d’innovació Las Naves exposarà les accions i projectes que duu a terme per a lluitar contra el canvi climàtic en la nostra ciutat.

Xarrades, tallers, activitats infantils, música… La plaça de l’Ajuntament de València acull l’esdeveniment ‘La plaça canvia pel clima’, organitzat per la fundació València Clima i Energia, Las Naves, REAS i el Servei d’Energies Renovabls i Canvi Climàtic del consistori, que tanca la iniciativa ‘València canvia pel clima!’.

El propòsit és tancar tot un mes d’activitats en una jornada festiva en el centre de la ciutat, que servirà també per a seguir en la lluita contra el canvi climàtic ja que cal aconseguir que es convertisca en el nostre estil de vida.

El centre d’innovació Las Naves exposarà els projectes que duu a terme, i en els quals participa, encaminats a pal·liar i evitar que la nostra ciutat sucumbisca als estralls del canvi climàtic, així com per a aconseguir una transició energètica justa i sostenible.

Entre les moltes organitzacions que participaran també estan AeioLuz (assessorament i formació per a l’estalvi energètic), CEA/VolsLlum (cooperativa elèctrica d’Alginet), La Repartidora (llibreria i tenda associativa), Som Alimentació (supermercatcooperatiu), Mercavalència, L’Horta pedaletja i The slowear project (divulgació, comunicació i educació sobre consum de moda sostenible).

A més, hi haurà productes gastronòmics de proximitat, amb productors locals, com a cervesa, formatges, i pans ecològics. També, xocolatada i degustació de fideuà, arròs i tapes “solars” a càrrec d’Intiam Ruai Cuina Solar.

Per a les xiquetes i xiquets hi haurà activitats infantils com a carreres de cotxes fotovoltaics, aeromodelisme, tallers i jocs.

Consulta el programa complet.

COMPARTEIX:
TW - FB