La ‘Muestra de arte sostenible’ busca transmetre valors de consum responsable i preservació del medi ambient

19 de octubre de 2021
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’exposició s’inaugura a Las Naves aquest dijous 21 d’octubre a les 18.30 hores.
  • Recull obres de Cristian Gil, Rosa Montesa, Nano Pia, Jesús Poveda, Art al Quadrat i Chiara Sgaramella.

Com canviar el paradigma actual cap a un futur més sostenible a través de l’expressió artística? Aquest dijous 21 d’octubre, a les 18.30 hores, s’inaugura en Las Naves la ‘Muestra de arte sostenible’, una exposició promoguda pel centre d’innovació i organitzada per Sibèria en la cabeza i que va lligada a la II Encuentro Arte y Sostenibildad que tindrà lloc també en el centre d’innovació els dies 29 i 30 d’octubre.

A través de la fotografia, il·lustració, música, ecologia o reciclatge, sis artistes de la Comunitat Valenciana expressen amb les seues obres valores de consum responsable i preservació del medi ambient; al mateix temps que mostren com, a través de l’art, es poden donar canvis d’actituds i polítiques cap a economies circulars i verdes.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació, ha assenyalat que “en el camí cap a un futur més sostenible, cap a nous models que contribuïsquen a millorar la vida de les persones, l’expressió artística és una eina molt important. En Las Naves ho sabem i apostem sempre per iniciatives com aquesta que posen en valor l’art com a motor de canvi”.

Participen en la ‘Mostra d’art sostenible’ Cristian Gil, Rosa Montesa, Nano Pia, Jesús Poveda, Art al Quadrat i Chiara Sgaramella. L’exposició estarà a Las Naves fins al 19 de novembre de 2021.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Gràcies a Missions València 2030 València s’ha situat a l’avantguarda europea de la innovació orientada a missions, havent sigut reconeguda per la Comissió Europea com una de les sis ciutats europees més innovadores en 2020 i aspirant a Capital Europea de la Innovació.

COMPARTEIX:
TW - FB