Jornada sobre innovació educativa aplicada a l’aula

28 de febrer de 2019
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’objectiu és identificar innovacions provades i contribuir a escalar-les per a resoldre reptes socials.
  • La jornada, organitzada per UpSocial, està dirigida a directores/és i docents de centres escolars de Primària i Secundària, tant de centres públics com privats.

La innovació educativa aplicada a l’aula és el tema d’aquesta jornada, que està enfocada a exposar casos d’innovació no coneguts per la gran majoria de professionals de l’educació al nostre país. Casos que tenen com a denominador comú que les i els estudiants descobrisquen el seu potencial; i que les i els docents multipliquen la seua capacitat pedagògica. Està organitzada per Miquel Paladella i Michelle Benericetti, de l’empresa consultora UpSocial, dedicada a promoure la innovació social i la seua escalabilitat com a resposta als problemes socials crítics.

La jornada constarà de presentacions i tallers per a donar a conéixer a directors/es acadèmics/ques, docents i alumnat alguns dels millors recursos didàctics que faciliten la implantació de metodologies innovadores i d’impacte demostrat a les aules. Pretén acostar models d’innovació educativa basats en evidència a centres públics, concertats i privats de la Comunitat Valenciana, així com facilitar l’oportunitat d’explorar la seua implantació.

En aquesta jornada, es presentaran innovacions reeixides d’aplicació immediata i directa en els centres, en els àmbits de:

• Ciències: Science Bits (Héctor Ruiz Martín).

• Inglés: Boolino/Fiction Express (Cristina Puig).

• Matemàtiques: JUMP Math (Miquel Paladella).

COMPARTEIX:
TW - FB