Cartell anunciador de la Jornada de Visibilització d'Actius en Salut en valencià

Jornada de Visibilització d’Actius en Salut

17 de octubre de 2022
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La Jornada de Visibilització d’Actius en Salut se celebra dijous que ve dia 20 d’octubre a les 10h. al carrer Arabista Ambrosio Huici.
  • Las Naves i València Clima i Energia participen en aquesta sessió per a donar a conéixer alguns dels seus projectes que contribueixen a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

La plataforma València Saludable organitza una jornada de caràcter lúdic i de portes obertes per a donar a conéixer projectes i iniciatives que des de l’àmbit públic s’estan desenvolupant i que contribueixen a tindre una ciutat més saludable.

Entre altres, les persones que s’acosten a l’expositor informatiu de Las Naves i València Clima i Energia podran conéixer projectes europeus com Resil4Care per a millorar la salut psicosocial de les persones cuidadores, o Healthy Loneliness que té com a objectiu lluitar contra la soledat no desitjada.

En aquesta línia, des de Las Naves també es donarà informació sobre la iniciativa local Dial que està dirigida a persones majors de València que viuen soles i que pretén lluitar contra la soledat no desitjada i fomentar la seua vida independent.​

​La pobresa energètica també tindrà protagonisme en la taula informativa a través del projecte europeu WellBased
que té com a objectiu dissenyar, implementar i avaluar un pla per a reduir la pobresa energètica i els seus impactes en la salut i el benestar de la població vulnerable de la ciutat.

Scheduled Salut
COMPARTEIX:
TW - FB