Fotografia dels responsables de ValueCare amb alguns particpants

Màgia i creativitat per a fomentar la sociabilització de les persones majors

18 de abril de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

• El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, al costat del centre municipal de persones majors del barri de San José organitzen aquest esdeveniment lúdic i gratuït.
• L’objectiu és celebrar la participació de les persones majors en el pilot del projecte europeu ValueCare.

• Fotos de la jornada ací

Les persones majors veïnes del barri de San José han pogut gaudir aquest matí de diferents activitats lúdiques i de sociabilització que s’han organitzat al parc davant del centre de persones majors del barri.

Aquest esdeveniment s’ha organitzat per a agrair a les persones que han participat en el pilot del projecte europeu ValueCare la seua implicació en el projecte, així com per a compartir amb els veïns i veïnes del barri les activitats realitzades durant aquest.

En concret, durant el matí les persones assistents han pogut gaudir d’una primera part dedicada al cos i a la connexió des del moviment, compartint jocs i salutacions efusives al compàs de la música.

A continuació, les persones majors han pogut participar en jocs de màgia que tractaven de plasmar “com sorgeix la màgia en sociabilitzar amb altres persones”.

Les Noves Tecnologies també han tingut el seu moment de protagonisme en acaparar gran part del debat sobre com sociabilitzen les persones majors amb més freqüència, sent rellevant l’ús d’aplicacions mòbils com a whatsapp o les xarxes socials com Facebook.

Finalment, des de l’organització s’ha obsequiat a tots els assistents amb un llibre que recull recomanacions sobre el foment de l’envelliment actiu i saludable, l’alimentació saludable, l’activitat física, les relacions socials o la memòria, entre altres temes.

Més informació sobre el projecte ValueCare ací

COMPARTEIX:
TW - FB