IV convocatòria d’ajudes per a projectes de recerca coordinats de la Fe i la UV

14 de novembre de 2017
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • En aquesta edició es destinaran 120.000 euros per a activitats preparatòries i per a desenvolupament de projectes d’innovació conjunts.
  • En 2016, La Fe i la Universitat de València van col·laborar en 21 projectes projectes d’innovació i desenvolupament tecnològic en l’àmbit de la salut.

L’Instituto de Investigación Sanitaria La Fe (IIS La Fe) ha acollit la IV Jornada de Cooperació entre la Universitat de València i La Fe de cara a l’engegada de nous projectes de recerca en coordinació. Es tracta de la quarta edició d’aquesta col·laboració que acosta a investigadors i investigadores de les dues institucions en una iniciativa estratègica per generar sinergies i projectes de recerca amb gran projecció científica.

La jornada de presentació de la IV Convocatòria d’Ajudes La Fe-UV s’ha celebrat en el Auditórium del IIS La Fe i ha comptat amb la participació de la vicerectora de Recerca i Política Científica de la Universitat de València, Pilar Campins, i la directora de la OTRI del IIS La Fe, Elena Carrió. Ambdues han presentat les bases de la nova edició de l’acció de cooperació per a l’engegada d’activitats preparatòries de projectes coordinats UV-La Fe, així com per al desenvolupament de projectes d’innovació entre professionals d’ambdues institucions.

En total es destinaran 120.000 euros als dos subprogrames. L’objectiu és potenciar el desenvolupament de projectes d’innovació i desenvolupament tecnològic conjunts basats en resultats o experiències preliminars ja contrastades i que mostrin potencial de transferència al sistema sanitari o necessitin una validació clínica i/o tecnològica.

Per a això, La Fe i la Universitat de València posen en pràctica diferents iniciatives amb l’objectiu de fomentar les aliances entre persones investigadores/professionals d’aquestes institucions i impulsar l’engegada de projectes de recerca o d’innovació coordinada que donen lloc a noves tecnologies biomèdiques.

COMPARTEIX:
TW - FB