ITACA-WIICT 2018

4 de juliol de 2018
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El Taller sobre Innovació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació ÍTACA-WIICT 2018 tindrà lloc en la Ciutat Politècnica de la Innovació en la UPV el divendres 13 de juliol.
  • El seu objectiu fonamental és promoure el contacte entre científiques/s i professionals, millorant la cooperació i la transferència tecnològica entre els professionals.

ÍTACA-WIICT 2018 (Taller sobre Innovació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) se celebrarà el 13 de juliol en la Ciutat Politècnica de la Innovació en la UPV. Es tracta d’un fòrum de trobada per a científics/ques, tècniques/s i professionals dedicats a l’estudi i recerca de les tecnologies de la informació i la comunicació.

El seu objectiu fonamental és promoure el contacte entre científiques, científics i professionals, millorant la cooperació i la transferència tecnològica. Durant la jornada s’abordaran, entre altres àrees, la Informàtica Biomèdica, Sistemes de control de tràfic, eSalud i benestar, localització de radar i ràdio i Enginyeria en Compatibilitat Electromagnètica.

Consulta el programa.

COMPARTEIX:
TW - FB