InnDEA València impulsa una mesa del sector literari per al foment de la innovació en la cultura

21 de juliol de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

* La primera reunió, que tingué lloc el passat dimarts a Las Naves, s’ha constituït amb la presència de l’Administració i diversos agents procedents del món editorial, universitari i literari de la nostra ciutat.

* L’objectiu d’aquesta trobada serà impulsar la innovació en el sector literari realitzant accions conjuntes diverses, des de clubs de lectura virtuals fins la difusió d’apps mòbils, videojocs, etc.

El regidor d’innovació i vicepresident d’InnDEA ha explicat que l’objectiu d’aquesta reunió “ha estat posar en comú desitjos que compartim tots com és el foment de la lectura, fer-ho, des del nostre paper, amb una dinamització del sector literari des del punt de vista de la innovació”. Peris ha recordat que InnDEA “és una institució pública de l’Ajuntament de València i el que volem és que la innovació en la cultura contribuisca a la integració i millor desenvolupament de totes les persones. Aquesta mesa que impulsem és un lloc de trobada per a coordinar-nos i treballar conjuntament”.

Entre els membres de la mesa es troben representants de l’Administració, com és el cas del Servei del Llibre i Biblioteques, la Biblioteca Pública de la Generalitat Valenciana o la secció de Biblioteques de l’Ajuntament de València, així com entitats com l’Associació Professional d’Il·lustradors de València, l’Associació d’Editors del País Valencià o el Col·legi de Bibliotecaris i diverses editorials valencianes, la Universitat de València o la Direcció General del Llibre, entre d’altres.

Els integrants posaren damunt la taula accions per a estudiar i realitzar conjuntament aportant el factor innovador, en camps tan diversos com la lectura, els videojocs, la poesia, els museus o el còmic.

COMPARTEIX:
TW - FB