InnDEA València impulsa un grup de treball de Realitat Virtual amb l’objectiu de donar espenta a les seues aplicacions socials

10 de octubre de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

* Està previst que es realitze en Las Naves una sèrie d’activitats promogudes per aquest grup en el qual estan representades les universitats, centres de formació, empreses i diverses associacions.

* La primera proposta a estudiar serà la realització del primer Llibre Blanc de Realitat Virtual a la Comunitat Valenciana.

InnDEA València, en la seua estratègia per impulsar la creativitat i els sectors emergents que envolten al sector, ha reunit a un grup de treball de Realitat Virtual de València, en el qual hi ha representació d’universitats, centres de formació, empreses i diverses associacions, com Solimán, Creació Digital, Virtua Flow, Utopic, Vravic o Brainstorm. Durant una sessió, celebrada la passada setmana, els i les assistents van compartir l’interès d’InnDEA València per impulsar accions conjuntes, donant espenta a les aplicacions socials de la Realitat Virtual, així com ampliar el coneixement sobre tendències i productes del mercat i difondre ajudes i convocatòries relacionades amb el sector.

En aquest sentit, està prevista la posada en marxa de diverses activitats, entre elles, una de les accions que ja s’està estudiant és la possibilitat de fer el primer Llibre Blanc de Realitat Virtual de la Comunitat Valenciana, impulsat conjuntament a través de les Càtedres Ciutat de València, tant de la Universitat Politècnica de València (UPV) com de la Universitat de València (UV).

El regidor d’Innovació i vicepresident de InnDEA València, Jordi Peris ha destacat l’interès per recolzar a aquest sector “ja que actualment s’estan realitzant avanços importants en temes de salut, rehabilitació, mobilitat, etc., la qual cosa demostra el gran potencial que pot tenir per ajudar a la societat”.

COMPARTEIX:
TW - FB