InnDEA València identifica 4 reptes prioritaris en eficiència energètica de la ciutat

17 de juny de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

* La pobresa energètica, la necessitat de realitzar campanyes de conscienciació d’estalvi d’energia, la gestió integral d’energia en edificis i la mobilitat, són els reptes identificats per InnDEA València després de la realització d’un taller per aportar solucions sostenibles i innovadores.

* València va acollir ahir una reunió del projecte europeu Transition Cities, inclòs a la xarxa Climate Kic, el qual té com a objectiu aportar solucions en energia, edificació i mobilitat.

A la sessió de treball d’ahir van assistir representants de les ciutats de Birmingham, Bolonya/Mòdena, Budapest, Castelló, Frankfurt i Wroclaw, tant d’entitats públiques com privades. Durant la reunió, totes les ciutats van exposar els desafiaments identificats i possibles eines per desenvolupar-los.

En concret, València va explicar els següents quatre reptes en matèria d’energia sobre els quals es va a treballar per aportar una solució: la pobresa energètica, la necessitat de realitzar campanyes de conscienciació, la gestió integral d’energia en edificis i la mobilitat.

En les properes setmanes el líder del projecte, la ciutat de Birmingham, establirà paràmetres comuns per poder valorar i comparar l’impacte de cada projecte.

climatekic

COMPARTEIX:
TW - FB