InnDEA València assisteix al congrés internacional Sónar+D

16 de juny de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

InnDEA València assisteix al congrés internacional Sónar+D per conèixer les últimes tendències en cultura digital

* Sónar+D és un aparador internacional dels últims avanços en tecnologia, cultural digital i comunitats creatives que reuneix al voltant de 4.000 assistents i empreses de 60 nacionalitats diferents.

* Una delegació de la xarxa de emprenedoria innovadora de València, VIT Emprende, pertanyent a InnDEA València, s’ha desplaçat fins a Barcelona per captar noves tendències i participar en diversos tallers.

De manera paral·lela a la 23 edició del Festival Sónar, enfocat a l’àmbit musical, el Congrés Internacional Sónar+D reuneix des de hui i fins al dissabte en la Fira Montjuïc a Barcelona al voltant de 4.000 professionals i 2.000 empreses capdavanteres de 60 nacionalitats. Durant tres dies, el Sónar+D mostra els avanços més destacats en creativitat, tecnologia i indústries culturals.

La Fundació InnDEA València participarà en sessions de networking per captar tendències interessants per a la ciutat, a més la delegació assistirà a xerrades organitzades per empreses capdavanteres, participarà en tallers diversos com la reducció de la bretxa digital de gènere o l’empoderament de les dones en l’àmbit tecnològic.

Així mateix, els representants d’InnDEA València estaran presents en les sessions de networking “Meet the expert” i “Meet the investor” organitzades pel festival per connectar talent, inversió i afavorir la creació de sinergies.

Durant els tres dies, VIT Emprende també estarà recolzant a la startup de la seua #ComunidadVITe, Xceed, que ha estat una de les 30 startups triades pel festival que estaran exhibint les seues aplicacions i solucions innovadores en l’esdeveniment internacional.

COMPARTEIX:
TW - FB