InnDEA patrocina ExpoConectia 2016 destinat a persones amb diversitat funcional

20 de juny de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

expoconecttia * Las Naves acolliran el pròxim dissabte aquest esdeveniment que durarà tot el dia i al què podran acudir persones amb discapacitat que podran presentar els seus projectes innovadors.

* La fundació InnDEA participa en aquesta jornada, dirigida completament per persones amb discapacitat, amb la col·laboració de moviments associatius de l’àmbit de la diversitat funcional, com és el cas de CAPAZIA.

ExpoConectia 2016 és un esdeveniment adreçat a persones amb diversitat funcional, així com també a les seues famílies i el públic en general. Eldirector d’InnDEA, Rafa Monterde, destaca la importància de celebrar aquest tipus d’esdeveniments «on la integració és l’objectiu a complir per damunt de tot. La innovació social té com a centre d’acció a totes les persones, aquelles que no tenen cap discapacitat i les que sí la tenen», subratlla.

Durant la jornada del matí, les persones amb discapacitat que ho desitgen podran donar a conéixer el seu projecte, exposar-lo al públic i tindre la possibilitat de buscar a gent per a sumar-se a ell.

Per la vesprada se celebrarà una jornada lúdica de portes obertes totalment gratuïta. Qui assistisca podrà comprovar els últims avanços en tècniques esportives adaptades, es mostraran les novetats en ajudes tècniques, així com hi haurà activitats infantils i música en directe. ExpoConectia tancarà amb una festa.

Veure àlbum de fotos ací
COMPARTEIX:
TW - FB