InnDEA participa aquest cap de setmana en el Climathon del Festival Vesos a Las Naves

19 de maig de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

* La iniciativa, organitzada per Climate-Kic Espanya i on participa també InnDEA València, recollirà totes les idees dels i les participants, llançades a través de Twitter, sobre l’ús de la bicicleta a València.

* Aquesta activitat, que tindrà lloc durant tot el dissabte 21 de maig i a partir de les 11h, s’emmarca dins del festival Vesos (València Escena Sostenible), un esdeveniment que se celebrarà tot el cap de setmana a Las Naves, el qual promou la cultura valenciana amb criteris, entre d’altres, de sostenibilitat, innovació, potenciació de l’economia local, l’ecologia i el comerç sostenible.

El Climathon arriba al Festival Vesos de la mà de Climate-Kic Espanya, una xarxa finançada per la Comissió Europea centrada en la lluita contra el canvi climàtic, i de la què forma part l’entitat InnDEA de l’Ajuntament de València. Amb eixe objectiu naix aquesta iniciativa, per a que la ciutadania s’expresse, done idees a través de les xarxes socials. «Volem animar a la ciutadania a la participació. Volem conéixer allò que els preocupa, què demanden, les seues idees innovadores sobre la nostra ciutat, i que ho facen amb una metodologia tan fàcil i accessible com és Twitter», explica el regidor d’Innovació, Jordi Peris.

Durant el Climathon, els i les participants podran conèixer de prop els plans de l’Ajuntament per a la promoció de l’ús de la bicicleta, què pot fer la ciutadania per a fomentar-lo , les rutes i carrils de la ciutat, etc. El regidor de Mobilitat de l’ajuntament, Giuseppe Grezzi, assenyala que aquest encontre de tuiters «ens permetrà seguir millorant la mobilitat de la nostra ciutat. Anem a prendre nota de cadascuna de les propostes, suggerències, experiències o crítiques que ens arriben».

Els hashtags per a participar en el Climathon, que començarà a partir de les 11h de dissabte, seran #vesos #climathon #climatekic #bicivalencia #bikingvalencia

COMPARTEIX:
TW - FB