InnDEA organitza una trobada sobre aplicacions i videojocs que milloren la qualitat de vida

4 de juliol de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

  * Las Naves acullen demà per la vesprada la jornada sobre “Gamificació, aplicacions educatives i professionals per al benestar de les persones”. * A continuació, tindrà lloc la trobada de GameDevs, cita mensual de desenvolupadors de videojocs i professionals del sector de la creació.

La mesa rodona, que començarà a les 17’30h en Les Naus, versarà sobre els beneficis que la gamificació -aplicacions de jocs- aporta en els camps en els quals s’aplica d’una manera propera, concreta i que està a l’abast de tota la ciutadania.

El Director de InnDEA València, Rafa Monterde, ha explicat que la gamificació té repercussions positives en les persones. “Quan s’han aplicat dinàmiques de jocs s’ha pogut constatar, per exemple, millores en el rendiment escolar de l’alumnat a través de apps educatives i divertides, així com una millora en la formació del professorat”, ha assenyalat. Aquests beneficis són extensibles a altres àrees com la salut, l’esport, el treball, l’art, la sostenibilitat, la integració, entre d’altres.

Per donar a conèixer algunes aplicacions concretes, InnDEA València comptarà demà amb representants de l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT), de la Universitat Europea de València, de Flynns Arcade de Florida Replay i de l’Institut ai2 (UPV).

A continuació d’aquesta trobada, al pati de Las Naves tindrà lloc la cita mensual de desenvolupadors de videojocs i creació, GameDevs que compta amb el Suport de InnDEA València i de AEV.

COMPARTEIX:
TW - FB