InnDEA i l’AEPV obrin una convocatòria per participar en la fira del llibre LIBER 2016

25 de juliol de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

swN3_CgQ

* La fira LIBER 2016 se celebrarà del 12 al 14 d’octubre en Fira Barcelona i comptarà amb un expositor anomenat “València Innova” a la zona Digital, en el qual podran participar empreses valencianes.

* Aquelles empreses interessades en tenir presència de manera gratuïta en la Fira LIBER 2016 poden sol·licitar-ho fins a aquest divendres 29 de juliol.

InnDEA València en col·laboració amb la Associació d’Editors del País Valencià (AEPV) ha obert una convocatòria perquè empreses del sector de l’edició digital de València puguen tenir presència en l’esdeveniment de referència internacional del sector del llibre espanyol, LIBER 2016, que se celebrarà a Barcelona del 12 al 14 d’octubre de 2016 i que està promogut per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya.

Les empreses interessades podran participar de manera gratuïta en l’expositor “València Innova” situat a la zona Digital. Aquest expositor estarà adequat perquè puguen donar a conèixer al públic assistent els seus projectes i aprofitar l’oportunitat que suposa estar en un punt de trobada amb més de 150 empreses destacades de la indústria del llibre.

A més, gràcies a estar en el stand situat a la Zona Digital, les empreses convidades podran conèixer de prop les noves tendències en l’àmbit tecnològic que hi ha actualment, com poden ser aplicacions per fomentar la lectura, dispositius per llegir, gamificació o videojocs, entre uns altres.

El regidor d’Innovació i vicepresident de InnDEA València Jordi Peris, explica que amb aquesta nova col·laboració es pretén que empreses de València “puguen no només tenir l’oportunitat d’estar en aquesta importantíssima fira, sinó que puguen ampliar els seus coneixements sobre les noves tendències i els nous models de negoci per a fomentar la lectura entre tots els públics”.

La convocatòria per poder participar finalitza el 29 de juliol i les empreses interessades es poden apuntar al següent enllaç: https://docs.google.com/a/inndeavalencia.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR-yDeK-AGHmGtjFZBqJj2ESdmymYwNyjixz8L98SCtN_RUA/viewform?c=0&w=1

COMPARTEIX:
TW - FB