InnDEA , Fundació Valenciaport i FEVEC organitzen demà jornada sobre Mobilitat i Logística de la Construcció

22 de juny de 2016
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

Selección_017

InnDEA València, Fundació Valenciaport i FEVEC organitzen demà una jornada sobre Mobilitat i Logística de la Construcció

* La jornada se celebrarà en el marc del projecte europeu Success, del qual formen part InnDEA València, Fundació Valenciaport i FEVEC i que està analitzant la logística del transport de la construcció. En concret, a València està treballant-se amb l’anàlisi de les dades de la Urbanització Parc Central Zona Russafa-Malilla.

* Les ponències se centraran en la problemàtica i les solucions dins de la logística en el sector de la construcció, així com també en polítiques de mobilitat sostenible.

Les instal·lacions de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC) a València serà on se celebre aquesta jornada, en la què participa la pròpia FEVEC, la Fundació Valenciaport i la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València. Representants d’aquestes entitats participaran en diverses xerrades sobre com funciona el transport de materials per a la construcció, les ciutats i el seu disseny, la mobilitat sostenible, o la reducció de CO2 i de les emissions efecte hivernacle.

El projecte europeu Success, on s’emmarquen també els continguts d’aquesta jornada i que està desenvolupant InnDEA, FEVEC i Fundació Valenciaport, està estudiant diferents obres a Europa com a possibles models de la logística de materials de la construcció. L’objectiu és proposar aquestos models per aconseguir l’optimització dels recursos, reduint el nombre de viatges dels transports, les emissions, l’impacte acústic, així com millorant la integració a la ciutat.

Vore àlbum de fotos ací

COMPARTEIX:
TW - FB