II Premi Animario al millor curtmetratge animat

28 de maig de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Matadero Madrid i Cineteca Madrid organitzen “Animario. II Festival Internacional de Animación Contemporánea de Madrid”, un festival dedicat al cinema d’animació en les seues expressions contemporànies, atenent també la història del gènere.
  • El període d’inscripció finalitza el 23 de juny de 2019.

Com a part de la seua aposta per la creació i la promoció de nous llenguatges i expressions de la creació contemporània, Matadero Madrid i Cineteca Madrid organitzen la segona edició d’Animario que se celebrarà del 26 al 29 de setembre de 2019. Comissariat per Carolina López, Animario suposa la gran celebració de l’art de l’animació a Madrid, una línia oberta per Matadero i Cineteca i que tindrà una continuïtat al llarg de tot l’any.

La competició està oberta a totes aquelles pel·lícules d’animació, de qualsevol nacionalitat, amb una durada inferior a 30 minuts i que treballen de forma creativa qualsevol forma d’animació. Totes les obres que es presenten a les seccions competitives han d’haver sigut completades amb posterioritat al mes d’abril de 2018. Les obres hauran de ser inèdites en la Comunitat de Madrid (imprescindible estrena madrilenya) i en cap cas hauran pogut ser vistes en un altre festival, mostra, o similar, així com en canals de TV.

Les obres es presentaran en el seu idioma original. En el cas d’una versió diferent al castellà haurà d’enviar-se obligatòriament la versió subtitulada en castellà o en anglés. S’admetran obres realitzades en qualsevol tècnica d’animació.

La inscripció de les obres proposades per a qualsevol secció del Festival haurà d’efectuar-se fins al 23 de juny de 2019.

Consulta les bases.

COMPARTEIX:
TW - FB