I SESSIÓ ORDINÀRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE AVRE

3 de juliol de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La Associació Valenciana de Realitat Estesa (AVRE) celebra la seua primera assemblea general d’associats en el centre d’innovació Las Naves de la ciutat de València.

Podran assistir a aquesta assemblea tots els associats a AVRE, tant els membres amb dret a vot com els membres col·laboradors, que encara no tenint aqueix dret, tindran veu en l’assemblea. La innovació generada per aquestes noves tecnologies abasten a quasi tots els sectors productius de la nostra societat i es pretén mostrar tot el que aquestes eines tecnològiques poden aportar al conjunt de la societat. Especialment, en matèries de salut, integració social i educació.

DESCRIPCIÓ

El 4 de juliol celebrem la nostra primera assemblea general per a aprovar els estatuts de constitución de l’associació, així com els diferents órgans de govern d’aquesta. També debatrem la creació de grups de treball, l’elaboració de cursos i tallers, i la planificació d’esdeveniments al llarg de la Comunitat Valenciana.

En AVRE tindrem diversos grups de treball en funció dels sectors socioeconòmics i culturals als quals estan dirigits, sent els més importants:

● Salut

● Educació

● Oci (Videojocs)

● Turisme i Patrimoni

● Indústria

● Audiovisual

Entenem que la Realitat Estesa (XR), com a concepte que engloba la realitat virtual, mixta i augmentada, pot ser utilitzada en qualsevol d’aquests sectors.

ASSOCIACIÓ AVRE I ACTIVITATS DESENVOLUPADES EN LAS NAVES

Des del mes de setembre, el president de AVRE, Juan Simón García, ve organitzant un Meetup mensual per a professionals i entusiastes de la XR, anomenat “València Virtual”.

Ja s’han realitzat huit d’aquests esdeveniments amb una assistència mitjana d’una vintena de persones, i el grup de Meetup compta amb més de 160 membres. Havent sigut sempre d’accés lliure i gratuït.

AVRE va nàixer al febrer de 2019, i des d’aqueixa data ha donat suport decididament aquest Meetup celebrant totes les seues edicions en Las Naves. Es va decidir aquest centre d’innovació, per la seua rellevància a nivell local atés que bona part dels Meetups de la ciutat de València es realitzen ací, i perquè el seu president, Juan Simón García, ja havia assistit a molts esdeveniments del grup de Meetup “València Interactive”, celebrat la majoria de vegades también a Las Naves.

AVRE es va constituir com una comunitat de professionals de la XR amb l’objectiu de “evangelitzar” sobre aquestes tecnologies tan disruptives, i alhora tan desconegudes per al conjunt de la societat. Volent ser un referent per a aquesta comunitat i amb la pretensió de convertir-se en un hub intersectorial entre les administracions públiques, l’àmbit acadèmic i l’empresa privada.

COMPARTEIX:
TW - FB