I Fira de repartiment sostenible

23 de maig de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB

Durant tot el dia de hui s’està celebrant la I Fira de repartiment sostenible en Mercavalència amb la finalitat de promocionar el servei de repartiment sostenible a domicili per als mercats municipals i el xicotet comerç.

En la fira, els assistents estan podent conèixer l’oferta existent per a poder oferir els seus serveis d’una manera més sostenible, com són els vehicles elèctrics o les bicicletes, entre uns altres.

A la fira estan convidats els mercats municipals, les associacions de comerciants, xicotet comerç i tot aquell que utilitze serveis de repartiment per a producte fresc o perible que a més vulga comptar amb el valor afegit de la sostenibilitat.

Així mateix, durant la vesprada totes les persones assistents podran conèixer els avantatges competitius que aporta aquest tipus de repartiment al xicotet comerç, així com bones pràctiques d’altres ciutats respecte al transport sostenible d’aliment fresc i iniciatives contra el canvi climàtic.

Projectes Europeus de Mobilitat SUCCESS i SUITS

Respecte al transport sostenible en la ciutat, Las Naves està participant en diversos projectes europeus que versen al voltant d’aquest tema. D’una banda, el projecte europeu SUCCESS que té com a finalitat el foment del transport sostenible urbà, amb el focus en el transport de mercaderies i que està desenvolupant el seu pilot en el Parc Central.

Vols saber més? Et convidem a veure el vídeo “El Parc Central de València, pilot del projecte europeu SUCCES”.

Sucess D’altra banda, Las Naves també està participant en el projecte europeu SUITS que té com a objectiu el disseny d’eines que ajuden a millorar l’eficiència del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de la ciutat, a més de la creació de xarxes i intercanvi d’experiències a nivell europeu.

Per a més informació del projecte, pots estar actualitzat en aquest enllaç.

suits

COMPARTEIX:
TW - FB